Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 900 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

67 431 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Vlastnictví soukromé
Patro 6.
ID nemovitosti 849972
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 3 hodinami
Plocha užitná 88 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji exkluzivní byt 3+kk s rozlohou 88 m2, (sklep o výměře 4,7 m2, Prostorná terasa o rozloze 42 m2 podél celého bytu, podzemní parkovaní) v prestižním komplexu Central Park Praha. Tento moderní byt s nadstandardními prvky je ideální volbou pro náročné zájemce hledající klidné a bezpečné bydlení v srdci hlavního města.


Popis bytu:
• Dispozice: 3+kk (dvě ložnice, dvě šatný, prostor pro pračku (komora), obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2x koupelna, samostatné WC)
• Rozloha: 88 m2
• Terasa: Prostorná terasa o rozloze 42 m2 podél celého bytu poskytuje úžasný prostor pro relaxaci a posezení s rodinou či přáteli. Terasa je přístupná ze všech prostorů bytu, což umožňuje maximální využití venkovního prostoru.
• Obývací pokoj: Velký obývací pokoj s přímým vstupem na terasu, nabízející dostatek místa pro odpočinek a společenské setkání.
• Ložnice: Dvě prostorné a světlé ložnice, z nichž každá má přístup na terasu.
• Koupelna: dvě elegantní koupelny v každé ložnici s vanou a sprchovým koutem.
• WC: Samostatné WC pro větší pohodlí.


Výhody komplexu Central Park Praha:
• Podzemní parkování: V ceně bytu je zahrnuto podzemní parkovací stání, které zajišťuje bezpečné parkování vašeho vozidla.
• Sklep: K bytu náleží také sklep o výměře 4,7 m2, ideální pro uložení sportovního vybavení, sezónního oblečení a dalších věcí.
• Bezpečnost: Komplex je zabezpečen kamerovým systémem a 24hodinovou ostrahou.
• Uzavřený park: Rezidenti mají k dispozici rozsáhlý a pečlivě udržovaný uzavřený park, který nabízí klidné prostředí pro odpočinek a procházky.
• Dětské hřiště: Pro rodiny s dětmi je zde moderní a bezpečné dětské hřiště, fotbalové a basketbalové hřiště.
• Recepce: Nepřetržitě otevřená recepce s ochotným personálem, který vám vždy rád pomůže s vašimi potřebami. Dá se nechat poštu nebo zásilku a vyzvednout potom.
• Restaurace: Pro společenské akce, setkání rezidentů, obědy nebo večeře je k dispozici restaurace u recepci.


Lokalita:
Byt se nachází v atraktivní lokalitě, která nabízí vynikající dopravní dostupnost do centra města i na dálnice. Tramvajová zastávka se nachazí téměř u domu (2 minuty).
V blízkosti se nachází množství obchodů, kaváren, restaurací, škol, zdravotnických zařízení a dalších služeb. Nákupní centrum s obchody, restauracemi, kinem a sportovním klubem je pouhé 2 minuty jízdy autem.

V blízkosti komplexu je tenisové kurty, bowling a sportovni klub se saunou.
Okolí je bohaté na zeleň a nabízí příležitosti pro sportovní a rekreační aktivity. V pěší dostupnosti je park Parukářka s nádherným vzhledem na centrum města.

Atraktivita lokality i šíře občanské vybavenosti se ještě zvětší po dokončení Parkové čtvrti na místě bývalého nákladového nádraží Žižkov. Tento byt představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají moderní a luxusní bydlení v jedné z nejlepších lokalit Prahy.

Pro více informací a sjednání prohlídky prosím kontaktujte. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/849972-nabidka-prodej-bytu-ke-kapslovne-hlavni-mesto-praha

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti