Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 630 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Veronika Čiháková

28 118 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 53 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 398209
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 52 m²
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 52 m²
Plocha zastavěná 182 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný byt 3+kk o velikosti 51,5 m² v osobním vlastnictví, nacházející se v žádané lokalitě Praha 4 – Braník, v ulici Novodvorská. Byt je umístěn v přízemí sedmipatrového panelového domu, který prošel revitalizací a zateplením, a je po kompletní rekonstrukci dokončené v únoru 2024.
Moderní a světlý interiér nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, vybaveným novou kuchyňskou linkou, sporákem a myčkou nádobí. Koupelna zahrnuje vanu i sprchový kout, WC je oddělené pro maximální komfort. Předsíň je vybavena praktickou vestavěnou skříní, která poskytuje dostatek úložného prostoru. K bytu náleží komora na společné chodbě, ideální pro uskladnění sezónních věcí.
Byt má nová plastová okna se žaluziemi, vinylové podlahy a je vytápěn dálkovým plynovým vytápěním, což zajišťuje pohodlí a nízké náklady na provoz, které celkově činí 5 514 Kč měsíčně. K bytu je navíc možné do budoucna odkoupit jen 150 m vzdálenou samostatně stojící garáž pro pohodlné a bezpečné parkování.

Okolí a dostupnost: Lokalita nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností. Pouhé 4 minuty chůze od domu se nachází obchodní centrum Novo Plaza s obchody, restauracemi, hypermarketem TESCO, lékárnou a dalšími službami. V docházkové vzdálenosti jsou také supermarkety Albert, Billa a Penny. Jen 2 minuty chůze od domu se nachází mateřská a základní škola, což je ideální pro rodiny s dětmi. V okolí je také několik dětských hřišť, biotop Lhotka pro koupání v přírodním prostředí a zelená oáza Velký háj – lesopark, který je ideální pro relaxaci, procházky a sportovní aktivity. Jen 10 minut chůze od domu najdete zimní stadion Kobra. V blízkosti je také plavecký stadion Podolí a v létě si můžete užít koupání a zábavu ve Žlutých lázních, které pravidelně pořádají mnoho kulturních akcí.

Byt má výbornou dopravní dostupnost – autobusová zastávka „Jílovská“ s přímým spojením na metro C (Kačerov) jen 10 minut jízdy, na metro B (Smíchovské nádraží) 12 minut. Jen 5 minut jízdy autem vás dělí od Jižní spojky, což zajišťuje snadný přístup do všech částí Prahy. Tramvají ze zastávky „Nádraží Braník“ se za 15 - 20 minut dostanete po nábřeží přímo do centra města na Karlovo náměstí, Národní třídu nebo Václavské náměstí.
Je ideální volbou pro rodiny, páry či investory hledající kvalitní bydlení v atraktivní lokalitě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Veronika Čiháková
Bc. Veronika Čiháková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Veronika Čiháková
Bc. Veronika Čiháková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti