Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 400 000 Kč

D

Méně úsporná

  • Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Aleš Zemek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

39 865 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 79 m²
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 400401
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 77 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Datum vložení včera
Plocha pozemku 79 m²
Plocha zastavěná 1 041 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 3+kk o užitné ploše 76,7 m² s prostornou lodžií (6,8 m²) v oblíbené části Prahy, na rozhraní Záběhlic a Spořilova. Byt se nachází v ulici Zvolenská, v oblíbené lokalitě s výbornou dostupností do centra města, zároveň však toto místo poskytuje klid a soukromí. Lokalita v sobě spojuje městské pohodlí s příjemnou atmosférou zelených částí a parků v okolí.

Zvolenská ulice v pražských Záběhlicích je klidná rezidenční lokalita, která nabízí pohodlné městské bydlení v kombinaci s množstvím zeleně a veškerou občanskou vybaveností na dosah. Tato část Prahy je oblíbená pro své příjemné prostředí a dostupnost služeb i veřejné dopravy, která zajišťuje snadné spojení s centrem města i okolními čtvrtěmi.

Byt je situován v panelovém domě, který nabízí vše, co potřebujete k praktickému bydlení. Bytová jednotka má zajímavou dispozici 3+kk a prostor je řešený tak, aby poskytoval dostatek komfortu pro rodinu nebo pár hledající klidné bydlení v metropoli. V bytě najdete prostorné a světlé místnosti, které si snadno přizpůsobíte na míru podle vašich potřeb. Půdorysná dispozice bytu je patrná z přiložených vizualizací.

Obývací část bytu je světlá a otevřená, propojená s kuchyňským koutem, což dodává prostoru vzdušnost. Dvě samostatné ložnice pak zajišťují dostatek soukromí pro všechny členy domácnosti. Bonusem je prostorná lodžie, která slouží jako ideální místo pro relaxaci na vzduchu nebo jako zelená oáza pro pěstování rostlin.

Lokalita má vše, co můžete od bydlení v Praze očekávat – obchody, restaurace, školy, školky i zastávky MHD jsou v dosahu několika minut chůze. Poblíž najdete také parky a místa pro volnočasové aktivity, což ocení milovníci přírody i aktivního odpočinku. Záběhlice se nacházejí na pomezí historických částí a moderních rezidenčních zón, a právě tato rozmanitost vytváří příjemnou atmosféru, kterou ocení rodiny, páry i jednotlivci. V blízkosti se nachází několik parků, jako je Hostivařský lesopark a Hamerský rybník, což jsou ideální místa pro rekreační aktivity, sport nebo procházky.

Pokud hledáte bydlení, kde si můžete prostor přizpůsobit podle svých představ, v klidné a zároveň atraktivní části hlavního města, pak je tento byt ideální volbou.

Veškerá občanská vybavenost – školy, školky, obchody, lékárny, restaurace a další služby – je zde snadno dostupná. MHD tuto lokalitu efektivně propojuje s ostatními částmi Prahy.

Bytová jednotka je není zatížena zástavním právem.

Prohlídky bytu je nutné plánovat s ohledem na časové možnosti stávajících nájemníků. Byt je aktuálně pronajatý do konce března 2025, a proto prosíme zájemce o trpělivost a flexibilitu při sjednávání termínů prohlídek. Snažíme se, aby prohlídky probíhaly co nejefektivněji a co nejvíce vyhovovaly všem zúčastněným stranám. Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na setkání při prohlídce.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti