Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 670 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

62 215 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 103 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 5.
ID nemovitosti 240421
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Tento klimatizovaný mezonet se nachází v hezky udržovaném činžovním domě, který prošel rekonstrukcí v roce 2016 během budování půdní vestavby. V rámci renovace byly opraveny společné prostory, schodiště a sklepy a do domu byl zabudován výtah, který vede přímo do patra.

Mezonet je situován v 6. a 7. nadzemním podlaží a jeho okna jsou orientována jak do ulice, tak do klidného vnitrobloku. V první úrovni bytu se nachází prostorná hala s vestavěnými úložnými prostory, ložnice, koupelna s vanou a toaletou a velkorysý obývací pokoj spojený s kuchyní, který má plochu 42 m2. Obývací pokoj i ložnice jsou vybaveny velkými střešními dřevěnými okny, která nejenže zajišťují dostatek přirozeného světla, ale také nabízejí výhledy na město.

Z designového schodiště se dostanete do druhé úrovně bytu, kde se nachází další pokoj s vlastní šatnou, koupelnou se sprchovým koutem a WC. Tento pokoj navíc disponuje přímým výstupem na terasu, která je orientována do klidného vnitrobloku. Obývací pokoj směřuje do ulice Komunardů a ložnice do ulice Dělnická.

O příjemnou teplotu v bytě se starají dvě klimatizační jednotky, kombinovaný plynový kotel a rolety na oknech. K bytu také náleží sklepní kóje, která se nachází v suterénu domu. Pokud potřebujete garážové stání, je možné si jej pronajmout v Rosmarin Business Center, které je vzdálené pouhých 270 metrů, za cenu 3 000 Kč + DPH měsíčně.

Vnitřní užitná plocha bytu činí 103 m2, terasa má velikost 5 m2.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Karolína Marchlíková
Mgr. Karolína Marchlíková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Karolína Marchlíková
Mgr. Karolína Marchlíková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti