Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 790 000 Kč

  • , včetně provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

7 591 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 884084
Stav nemovitosti Dobrý
Datum vložení před 14 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nyní máte možnost pořídit si stavební pozemek, který splní všechny vaše představy o ideálním bydlení. Tento pozemek, rozprostírající se na úctyhodné ploše 1247 m?, je situován na rozhraní malebného Mstišova a Dubí u Teplic. Je to vaše šance žít v klidu a harmonii přírody, přitom však s veškerým komfortem moderního života na dosah ruky.

Užijte si výhody bydlení na úpatí Krušných hor, kde vás bude obklopovat klid a přírodní krása. Přitom zůstanete v blízkosti centra a tepajícího života Teplic, což zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám.

S podíly na příjezdových cestách a se všemi inženýrskými sítěmi již zavedenými k pozemku budete moci plynule začít se stavbou svého nového domova, bez zbytečných starostí.

Tento pozemek představuje limitovanou nabídku, která se nebude dlouho opakovat. Kontaktujte nás ještě dnes a zajistěte si své místo v tomto kouzelném koutě naší země. Udělejte krok k vytvoření domova, o kterém jste vždy snili a investujte do budoucnosti, která se vyplatí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Bc. Romana Marečková
Ing. Bc. Romana Marečková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Bc. Romana Marečková
Ing. Bc. Romana Marečková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti