Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • Včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a advokátní úschovy.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Jeníkovský

Základní informace

ID nemovitosti 386258
Plocha pozemku 23 011 m²
Datum vložení 12. června 2024
Plocha užitná 23 011 m²
Plocha celková 23 011 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemky o velikosti 23011 m2 v Dubí Mstišově, které se nacházejí v klidné lokalitě s krásným výhledem na okolní krajinu. Tyto pozemky jsou ideální pro stavbu rodinných domů i nebo rekreačních objektů. Že jde atraktivní lokalitu také podtrhuje to že pozemky přímo navazující z jižní strany a další, jsou již rozděleny na jednotlivé stavební parcely. Tyto ale nejsou součástí prodeje.

Pozemky se nacházejí v blízkosti lesů a luk, což poskytuje krásný výhled na okolní krajinu a možnosti pro turistiku a sportovní aktivity. Nedaleko se nachází Mstišovská obora, kde se daří daňkům a muflonům. V okolí vede mnoho turistických tras a cyklostezek, které vás zavedou na zajímavá místa, například zámeček Dvojhradí, Mlýnský vrch, odkud můžete zhlédnout celé Dubí. V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost.

Pozemky nejsou vybaveny inženýrskými sítěmi, ale stále jsou velmi atraktivní pro ty, kteří hledají klidné a přírodní prostředí pro výstavu i investici. V současnosti je na pozemku dočasná stavba, která ale není součástí prodeje a v jeho zadní části je menší lesík.

Pokud máte zájem o tyto pozemky, neváhejte mne kontaktovat pro více informací a prohlídku

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Jeníkovský
Jiří Jeníkovský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Jeníkovský
Jiří Jeníkovský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti