Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

21 800 000 Kč

C

Úsporná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

92 453 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Datum vložení včera
Plocha užitná 174 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti 868779
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji unikátní byt 5+1 v lukrativním místě na Praze 5 – Smíchově v ulici Na Bělidle. Byt se nachází ve 4. a 5 nadzemním podlaží v domě s výtahem.
Celková plocha bytu 174 m2 a skládá ze vstupní haly (11.5 m2), z které můžete vejít do samostatného pokoje (21 m2), dále do spodní koupelny, kde je umyvadlo, sprchový kout a toaleta (4,5m2). Další vchod ze vstupní haly vede do kuchyně (15 m2) z které se přes balkon dostanete do komory (1 m2) a do dílny/kanceláře (11m2). Poslední vchod z haly je do obývacího pokoje s krbem (29 m2). Z tohoto pokoje můžete vejít do přilehlé ložnice (15.5 m2) či vystoupat do druhého patra. V druhém patře naleznete velký pokoj (50.5 m2) rozdělený na obytnou část a pracovnu, kde je vstup do rozlehlé koupelny s vanou a toaletou (15 m2).
Zcela nová špaletová okna jsou situována jak do ulice, tak dvora a v horní části bytu jsou nová střešní okna od firmy Velux. Na podlahách naleznete dlažbu, prkna či parkety. Celý byt je nejen díky více jak třímetrovým stropům vzdušný a světlý. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem.
Jedná se o vynikající lokalitu nedaleko centra a v těsné blízkosti jak Smíchovské náplavky, tak obchodního centra Nový Smíchov, kde je možné si domluvit dlouhodobé parkovací stání. Poloha bytu nabízí skvělou dopravní dostupnost nejen do centra, ale i do všech ostatních částí Prahy – zastávka tram či stanice metra „Anděl“ takřka před domem- zároveň rychlý přístup k hlavním dopravním tepnám.
Okolí bytu nabízí vše potřebné ke každodennímu životu – školky, školy, zdravotnická zařízení, nesčetné množství specializovaných obchodů, restaurací a kaváren. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost i kulturní a sportovní vyžití.
Pokud hledáte unikátní bydlení s atmosférou a výbornou lokací v prestižní části Smíchova, nenechte si ujít možnost stát se majitelem právě tohoto jedinečného bytu. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/868779-nabidka-prodej-bytu-na-belidle-praha

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti