Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Tereza Klierová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

84 734 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N108149
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 133 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám exkluzivně nabízí kompletně zrekonstruovaný nadstandardně vybavený byt s dispozicí 5+1s lodžií v OV o rozloze 112,4 m2 s garáží a sklepní místností.
BJ je součástí pětibytového třípodlažního domu, zahrada je oplocena se vstupní brankou a elektronickou bránou pro vjezd vozidel.
Dispozici: vstupní chodba, která je rozdělena na dvě části, z hlavní chodby se prochází posuvnými dveřmi do obývacího pokoje ze kterého se přes celoprosklenou stěnu vchází na lodžii s výhledem do zahrady – s jižní orientací, s obývacího pokoje je dále přímý otevřený vstup do kompletně zařízené kuchyně. Z chodby je dále vstup do ložnice/pracovny, dětského pokoje/šatny, do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, dále se z této chodby vchází přes protipožární interiérové dveře do technické místnosti, kde se nachází plynový kotel, průtokový/el. zásobník teplé vody, prostor na pračku, umyvadlo a WC.
Z hlavní části vstupní chodby se prochází do druhé prosklenými dveřmi oddělené části chodby, kde se nachází dětský pokoj/ložnice, hlavní ložnice/příp.2.obyvací prostor s kuchyní a 2. koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly a WC.
Byt lze využít jako celek 4-5+1 se třemi sociálními zařízeními nebo jako dvougenerační.
Rekonstrukce: zesílení obvodového pláště zdivem Porfix, zesílení stropní konstrukce sádrokartonovými podhledy s tepelně a zvukově izolační vatou, nové omítky, nová elektroinstalace, příprava na instalaci střešních solárních panelů, nové vodovodní potrubí v plastu vč.zařizovacích předmětů (vana,umyvadla,WC,sprchové kouty atd.), nové rozvody kanalizace, osvětlení v celém bytě Full LED, nová vzduchotechnika-odsávání kuchyň+koupelny+WC, plastová okna di a tritherm, nové interiérové dveře zn.Sapelli, bezpečnostní vstupní dveře Sapelli vč.zárubně, nově nerezem vyvložkovaný krbový komín 11m.
Systém vytápění zajištěn novým rozvodem TÚV (měď) vč.plynového kotle Bosch 24 kW + krbová kamna Hass+Sohn s teplovodním výměníkem + výhřevné elektrické Infrapanely PION.
Ohřev vody zajištěn elektrickým bojlerem zn.Ariston Inox Tech o objemu 120l a 1x spirálovým elektrobojlerem zn.Stiebel Eltron, celý systém TÚV a ohřevu vody je zajištěn elektronickou regulací vč.zásobníkové natápěcí nádrže.
Byt má nové omítky, malby, nátěry, keramické obklady stěn a podlah, kompletně zrekonstruovány dřevěné dubové parkety, vytápěná garáž vč.umyvadla teplé a studené vody, zateplená garážová vrata, kompletně zrekonstruovaná jižní strana domu vč.lodžií s terčovou dlažbou, zateplením stěny lodžie.
Možnost parkování na příjezdové ploše před garážemi, odpočinková zóna zahrady nabízí lavičku.
Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost.
Prohlídky, kde nasajete příjemnou atmosféru bytu, jsou po dohodě možné i o víkendu.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N108149.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Tereza Klierová
Mgr. Tereza Klierová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Tereza Klierová
Mgr. Tereza Klierová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti