Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 490 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Kubeš
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

27 524 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107714
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 93 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk s celkovou plochou 93 m2 v podkroví domu na adrese Skuherského 5, České Budějovice.

Kuchyň je vybavena s vestavěnými spotřebiči. Najdete zde také dostatek prostoru pro jídelní stůl pro šest osob a praktický pracovní kout, ideální pro home office.
Obývací pokoj je velmi útulný a nabízí několik zajímavých prvků, jako je stropní konstrukce pro zavěšené křeslo a příprava na instalaci krbu či kamen (vlastní komín je již připraven). Pro milovníky akvaristiky je zde i pevná konstrukce pro 200l akvárium, kterou lze snadno odstranit, pokud by nebyla potřeba.
Ložnice s okny do zahrady a na míru vyrobeným nábytkem. Součástí je manželská postel s integrovaným čelem a nočními stolky, velká vestavěná skříň a komoda.
Koupelna a toaleta jsou zcela nové, v moderním designu.

Dům je zateplený a má plastová okna. Vytápění zajišťuje plynový kotel, přičemž rozvody topení i elektřiny jsou vedené v mědi. Díky již připravenému komínu je možné jednoduše přidat krb nebo kamna do obývacího pokoje. I přes to, že se jedná o podkrovní byt, nejsou zde klasická střešní okna, ale velké vikýře, které prostor krásně prosvětlují. K bytu náleží také prostorný sklep o výměře cca 8 m², který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Byt se nachází v žádané lokalitě Českých Budějovic s výbornou dostupností všech potřebných služeb. V blízkosti najdete obchody, restaurace, kavárny, školy a školky. Nedaleko jsou i parky, ideální pro relaxaci či sportovní aktivity. Veřejná doprava je snadno dostupná, s rychlým spojením do centra města.

Tento byt je skvělou volbou jak pro rodinné bydlení, tak jako investiční nemovitost díky své poloze a kvalitnímu provedení. Byt je aktuálně pronajatý, což znamená, že můžete ihned začít vydělávat z nájemného, pokud byste jej pořídili jako investici. Zároveň je ale vhodný i pro vlastní bydlení – díky plnému vybavení je připraven k okamžitému nastěhování.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107714.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Kubeš
Jan Kubeš
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Kubeš
Jan Kubeš
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti