Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 000 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Hladílek

29 687 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10385
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 80 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 5 dny
Plocha celková 80 m²
Plocha nebytová 80 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 87 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme prodej bytu o dispozici 3+kk, který se nachází v ulici Skuherského v Českých Budějovicích. Tento moderní bytový dům byl dokončen v roce 2021 a nabízí atraktivní bydlení na rohu ulic Skuherského a Lipenská. Byt se nachází ve druhém patře bytového domu s výtahem.

Byt s dispozicí 3+kk poskytuje dostatek prostoru a pohodlí pro rodinu i pár. Po vstupu se ocitnete v prostorné chodbě, ve které jsou chytře umístěny vestavěné skříně. Na druhé straně chodby nalezneme i prostornou šatnu - ideální pro uskladnění oblečení a dalších věcí, včetně sušičky. V chodbě je také samostatná toaleta.

Obývací pokoj s moderní a plně vybavenou kuchyňskou linkou tvoří srdce bytu. Kuchyňská linka ve tvaru písmene „U“ je vybavena troubou, mikrovlnnou troubou, indukční varnou deskou, digestoří a myčkou. Tento prostor je ideální pro rodinné chvíle a setkání s přáteli. Z obývacího pokoje se navíc dostanete na jižně orientovanou lodžii.

Z obývacího pokoje vedou dveře do chodbičky, odkud se dostanete do pokoje, koupelny a ložnice. Pro lepší orientaci jsme pro Vás připravili také orientační plánky, které jsou součástí fotogalerie.

Prostorná ložnice Vás zaujme nejen svou světlostí, ale také vestavěnou šatní skříní. A to není vše. Z ložnice je vstup na druhou samostatnou lodžii s výhledem do ulice Skuherského.

Komfortně řešená koupelna splní požadavky i náročného klienta. Je totiž vybavena vanou, dvěma umyvadly, topným žebříkem, přípravou na pračku, toaletou a bidetem.

Poslední pokoj může sloužit jako pracovna, herna, nebo dětský pokoj.

Na patře, jen pár metrů od vchodových dveří do bytu, máte k dispozici vlastní menší sklep. V přízemí bytového domu se nachází parkoviště. Parkovací stání sice není součástí prodeje, ale pokud budete mít zájem například o pronájem parkovacího stání, pravidelně se objevují možnosti pronájmu parkovacího stání / případně koupě.

Zaujal Vás tento byt? V tom případě nás neváhejte kontaktovat vyplněním poptávky v dolní části inzerátu. Domluvíme s vámi prohlídku a odpovíme na vaše otázky. Do 20 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. (Pokud vám e-mail nepřišel, zkontrolujte ještě nevyžádanou poštu.)

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Hladílek
Martin Hladílek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Hladílek
Martin Hladílek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti