Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 450 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • vč. provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Vičar

6 149 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HRK24-21013
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 24 m²
Datum vložení 8. července 2024
Plocha pozemku 364 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 47 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi zahradu s rekreační chatou v katastru obce Dolany u Olomouce. Výměra pozemku je 364 m2.
Chata se nachází nad obcí, mimo zástavbu, v sousedství je jen sad, několik dalších chat a les s loukami. Příjezd je po asfaltové silnici, posledních několik desítek metrů po travnaté komunikaci. Chata je zasazena do horní části svažitého pozemku, má zastavěnou plochu 25 m2, v přízemí je obytná místnost 4x4 m a sklep se zásobníkem vody, do patra pak vystoupíte po sklápěcím schodišti a je zde jedna ložnice také 4x4 m. Ze zadní části je samostatný přístup do dílny a na suché WC. Stavba je z roku 1986, přízemí je zděné, patro ze sendvičové konstrukce. Vytápění je řešeno kamny na dřevo a v ložnici elektrickým přímotopem. Napojeno na elektřinu 230/400 V, voda z vlastní studny.
Před chatou je část rovinatého pozemku, na kterém se nachází posezení a udírna. Dále následuje svah se sadem, ve kterém jsou vzrostlé stromy a to jabloně, slivoně, meruňka a také mohutná třešeň. Ve spodní části se nachází vrtaná studna s čerpadlem a branka směrem na louku a do lesa. Svah je orientován jihovýchodním směrem. Letošní sběr úrody plodů bude již v režii nového majitele.
Bližší informace vám rád sdělí makléř HRK..

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Vičar
Petr Vičar
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Vičar
Petr Vičar
Telefon zobrazit telefon