Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa
Nastavený filtr:
Upravit filtr Uložit

Dispozice a stáří

Stáří inzerátu
Okresy
Ostrava
Olomouc
Okresy

Cena

Reality k pronájmu do 12 000 Kč za měsíc Vsetínsko

Právě teď můžete vybírat z 6 nemovitostí k pronájmu

Doporučeno před 4 dny

Pronájem bytu 1+kk a garsoniéry 28 m² Vsetín,

Prostorný podkrovní pokoj v měšťanském domě v centru města. Kuchyňka a sociální zařízení sdílené se sousední garsonkou. K nastěhování ihned. Vhodné pro zájemce, který nebude využívat k úhradě nájemného sociální dávky - příspěvek na bydlení.

Doporučeno před 5 dny

Pronájem bytu 2+1 48 m² Vsetín, Benátky

Udržovaný byt v původním stavu (po částečné renovaci - omítky, kuchyňská linka) s lodžií ve zrevitalizovaném panelovém domě. Dispoziční uspořádání: 2 neprůchozí pokoje, menší kuchyně. Orientance oken - jih (okno i v kuchyni a v koupelně). Výhodou je výborná dopravní dostupnost a možnost parkování u nedalekého supermarketu. Volný od srpna 2024

Pronájem bytu 2+kk 45 m² Vsetín,

Udržovaný byt v cihlovém domě v centru města je připraven k nastěhování ihned. Parkování u domu na základě vyřízení rezidentní karty. Částečně zařízeno - lze po dohodě odstěhovat a zařídit vlastním zařízením. K bytu náleží sklep. Vlastník bytu preferuje zájemce, který nebude hradit nájemné pomocí sociálních dávek - příspěvku na bydlení.

Pronájem garáže 20 m² Vsetín,

V zastoupení klienta nabízím pronájem garáže o ploše 20 m2 ve Vsetíně v ulici Podsedky. Garáž se nachází v blízkosti bytové zástavby a zároveň nedaleko centra města. Pro prohlídky mne neváhejte kontaktovat.

Pronájem ostatního komerčního prostoru 27 m² Vsetín, Smetanova

Nabízíme k pronájmu komerční prostory v centru města Vsetín. V nabídce jsou 3 komerční prostory v různých částech objektu. Každý prostor má plochu 27 m² s vlastním sociálním zázemím . Prostory mohou sloužit jako kanceláře nebo k poskytování různých služeb např. kadeřnictví, nehotové studio, masáže atd. Prostory jsou volné ihned. Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte naší kancelář.