Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

59 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Domácí vodárna, Místní zdroj
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 170 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 222663
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 150 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 21 dny
Plocha obytná 170 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízím Vám ve výhradním zastoupení k dlouhodobému pronájmu samostatný rodinný dům o dispozici 5+kk a ploše 150,34m2 s terasou a garáží o ploše 20,31m2, pozemek 432m2 v žádané a klidné zástavbě plné zeleně v ulici Kadaňská, Dolní Chabry.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, koupelna, velký obývací pokoj, který je spojen s plně vybavenou kuchyní a přístupem francouzskými okny na terasu, pokoj-pracovna a schodiště. V prvním patře se nachází hlavní ložnice se šatnou a vestavěnou skříní, dvě ložnice, chodba, koupelna s vanou, s umyvadlem, s WC a bidetem.

Dům je vybaven plně zařízenou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, elektrická trouba, plynová deska, myčka, digestoř a mikrovlnná trouba), žaluzie, plovoucí podlahy, dlažba, alarm a vestavěné skříně. Dům je vytápěn plynovým kotlem. Na zahradě je automatická závlaha. K domu patří garáž pro jeden vůz, druhé parkovací stání před domem. Okolo domu zahrada se stromky a keři a prostorná terasa.

Dům se nachází ve velice klidné a slepé ulici. Dolní Chabry jsou vyhledávány zejména pro možnost klidu, ale i aktivního života. Poblíž domu se nachází autobusová zastávka, která vás doveze na tramvaje Kobylisy a na metro C Kobylisy. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školka, restaurace, prodejna Billa, pošta, Kulturní centrum Chaberský Dvůr, Kavárna Pod Pavlačí, kostelík Stětí Sv. Jana Křtitele, Sokolovna, fotbalový areál SK Dolní Chabry, tenisové kurty, dětské hřiště, cyklostezky a vycházkové trasy.

Dům je volný ihned.

Pro více informací či prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (50)
small left
small right