Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

675 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + Poplatky 450 Kč/m2/měsíc
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ilona Fanfrdlová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Bezvadný
ID nemovitosti 236656-Z
Plocha užitná 1 500 m²
Datum vložení před měsícem
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme exkluzivní možnost pronájmu multifunkčního objektu, který v současné době slouží jako laboratoř. Tento samostatně stojící dům je situován v prestižní lokalitě a nese secesní prvky vitrážových dveří a dalších historických architektonických detailů. Tyto prvky byly pečlivě restaurovány v rámci komplexní rekonstrukce, která dodala budově luxusní a reprezentativní vzhled. Objekt má celkovou plochu 1 500 m2, včetně průjezdné garáže pro 3 automobily a rozkládá se na třech nadzemních a jednom podzemním podlaží. K dispozici je dálkově ovládaný vjezd do dvorního traktu s parkovací kapacitou přibližně 45 míst, a dalších minimálně 6 parkovacích míst před budovou. Vybavení budovy zahrnuje moderní páteřní datovou síť se 400 přípojkami, klimatizovanou datovou rozvodnu, optickou linku s 50 telefonními přípojkami a datové centrum pro zasílání výsledků. Objekt je zabezpečen alarmem s centrálním pultem ochrany, čidly proti rozbití oken a skel a kamerovým systémem. V celé budově jsou rozvedeny přípojky teplé a studené vody, včetně destilované vody vyráběné v suterénu, a kanalizace k jednotlivým přípojkám. Pro komfort a efektivní provoz je objekt vybaven čtyřmi plynovými kotly a klimatizačními jednotkami včetně rekuperace vzduchu.
Nabízíme jedinečnou příležitost pronajmout si tuto jedinečnou budovu pro vaše podnikání. Pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ilona Fanfrdlová
Ilona Fanfrdlová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ilona Fanfrdlová
Ilona Fanfrdlová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti