Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + 2.000 Kč energie. Kauce ve výši dvou nájmů. Provize RK + 21% DPH.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Dominika Samiecová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 2856
Plocha pozemku 30 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 30 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo pro své podnikání v srdci Ostravy? Nabízíme vám jedinečný sklepní prostor o celkové rozloze 30 m², který se nachází na vyhledávané adrese v ulici Sadová, přímo v Moravské Ostravě.

Prostor je rozdělený na dvě samostatné, průchozí místnosti (o velikosti 12 m2 a 18 m2) , což poskytuje flexibilitu pro různé druhy využití. Všude je kvalitní dlažba, která je nejen praktická, ale také elegantní. Součástí pronájmu je koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Tento prostor má vlastní odběrné místo elektřiny, je vytápěný, což zajišťuje komfort i v chladnějších měsících. Velká okna po celém obvodu přinášejí dostatek denního světla, díky čemuž je prostor nečekaně světlý a vzdušný. Přístup je zajištěn po schodech do prvního podzemního podlaží a máte k dispozici také samostatný, uzavíratelný vstup pro maximální soukromí a bezpečnost. V domě jsou i další nájemci a mají společný vstup do domu.

Nabízíme za poplatek i možnost parkování v uzavřeném dvoře u domu pro jedno vozidlo. Celý objekt je oplocený, vjezd je zajištěn pojezdovou elektrickou bránou.

Tento sklepní prostor je skvělou a ideální volbou pro různé druhy podnikání – fotografové, ateliéry, nehtové studium, masérský salón či celá další škála podnikání.

Fotografové, umělecké ateliéry, nebo grafici by mohli tento prostor využít jako studio. Světlý prostor s okny, dlažbou a odděleným sociálním zázemím je ideální pro ateliér, kde je důležité mít dostatek přirozeného světla

Prostor by také mohl být vhodný pro kosmetické služby nebo jako masérský salón, nehtové studio nebo jiné podobné činnosti.

Květinový ateliér, který zde byl doposud, ukazuje, že by se prostor hodil pro menší maloobchodní provozovny. Prodejci specializovaných produktů, jako jsou rukodělné výrobky nebo dárkové zboží, by zde našli vhodné místo pro svůj obchod.

Díky prestižní adrese a výborné dostupnosti by mohl prostor vyhovovat i malým firmám nebo start-upům, které hledají útulné a dostupné místo pro svou kancelář nebo provozovnu.

Dům se nachází v bezprostřední blízkosti parku Komenského sady s veškerou občanskou vybaveností. V okolí najdete všechny potřebné obchody a služby, zdravotní zařízení, lékárny, školy, školky, restaurace, kavárny a mnohé další.

Měsíční nájemné činí 8.000 Kč + zálohy na energie ve výši 2.000 Kč (elektrická energie, vytápění, voda).

Vratná kauce ve výši dvou nájmů včetně záloh na energie. Provize RK + 21% DPH.

Prostor je ihned k dispozici.

Nechte své podnikání rozkvést na adrese, která vám zajistí skvělou dostupnost i prestiž. Tento prostor čeká na vás! V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Dominika Samiecová
Mgr. Dominika Samiecová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Dominika Samiecová
Mgr. Dominika Samiecová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit