Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

22 500 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • v inzerátu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lukáš Hampel

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
ID nemovitosti 2859
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 92 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 27 dny
Plocha pozemku 92 m²
Plocha zastavěná 141 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 92 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízím Vám jedinečnou možnost pronájmu nově rekonstruovaného bytu 3+KK o výměře 92m2 na ulici Slavníkovců Ostrava Mariánské hory. Byt byl vybudován zcela nově jako půdní vestavba. Po rekonstrukci je i celý bytový dům, společné prostory a sklepy.

Byt samotný se skládá velkého obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem, dvou samostatných ložnic, chodby a prostorné koupelny.
Kvalitní kuchyňská linka na míru s vestavnými spotřebiči, ostrůvkové řešení, moderní barevná kombinace. Pokoje jsou velmi světlé díky kvalitním střešním oknům. Vinylové podlahy, snížené stropy sádrokartonem, nové interiérové i exteriérové dveře. Koupelna s vanou včetně sprchové zástěny, velké zrcadlo a dvoj-umyvadlo pro Váš rodinný komfort. Díky zkosením střechy a přiznaným dřevěným trámům působí byt luxusním a jedinečným dojmem.

Velkou výhodou je, že je na patře situován jediný byt pro Vaše maximální soukromí. Je zde samostatné měření veškerých spotřeb. Topení zajišťuje nový elektrický kotel o ohřev vody se stará elektrický bojler. K dispozici suchý prostorný sklep.

Parkování v uzavřeném dvoře, automatická brána Vám sama otevře na základě Vaší registrační značky. Je zde pro nájemníky k dispozici také společná zahrádka s možností posezení, grilování či jen sportovním aktivitám.

Dlouhodobý nájem v klidném uzavřeném domě se snadnou dostupností jak dálnice, tak fotbalového stadionu či hokejové haly ve Vítkovicích. Stejně rychle se dostanete do Poruby, Zábřehu či centra Ostravy.

Nájem 22.500Kč + paušální služby 850Kč + 300Kč/os voda + elektřina na nájemce. Parkovací stání 1500Kč/měs/vůz. Kauce 2x nájem se službami. Provize 1x nájem včetně služeb + DPH.

Uvidíme se na prohlídce?

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lukáš Hampel
Lukáš Hampel
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lukáš Hampel
Lukáš Hampel
Telefon zobrazit telefon