Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

17 000 Kč za měsíc

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martina Kavková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 65 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 12576
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 65 m²
Balkóny Balkon
Datum vložení před 4 dny
Plocha pozemku 65 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Pokud máte rádi moderní bydlení s výbornou dostupností do města, ale zároveň chcete mít pocit, že bydlíte na vesnici, mám pro Vás opravdu jedinečnou nabídku. Vítám Vás v Rezidenci Na Podhůří.

Kompletně vybavený byt o dispozici 2+kk a rozloze 65 m2 se nachází ve 2. NP tzv. Viladomu s výtahem. Byt Vám nabídne prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven indukční varnou deskou, digestoří, myčkou nádobí, elektrickou troubou, lednicí s mrazákem a rychlovarnou konvicí. Obývací prostor disponuje rozkládací sedací soupravou, konferenčním stolkem, televizí, jídelní část nabízí stůl s židlemi. Z obývacího pokoje se dostanete na balkón s posezením.

V ložnici Vám je k dispozici manželská postel s elektrickými polohovacími rošty, noční stolky a velká šatní skříň. Koupelna Vám poslouží jak při rychlé sprše, tak při relaxaci ve vaně. Zároveň je dost velká na pračku a sušičku, které jsou rovněž součástí vybavení bytu. WC je v bytě samostatně. V předsíni Vám je k dispozici velká vestavěná skříň a zároveň spoustu úložného prostoru poskytne komora s policovým systémem.

Celý byt je vytápěn podlahovým topením, voda se ohřívá elektrickým bojlerem. Energetická třída je u bytu dle PENB ve třídě A, na střeše jsou umístěny fotovoltaické panely. K bytu náleží sklep v 1. NP a dále podzemní garážové stání přímo v domě.

V okolí bytu naleznete veškerou občanskou vybavenost - obchodní centrum, restaurace, zdravotní středisko, MŠ či ZŠ, MHD. Lokalita na okraji města zároveň poskytne spoustu zeleně, řeku Morávku nebo výhledy na hory.

Měsíční nájemné činí 17.000 Kč, dále služby ve výši 6.550 Kč, které zahrnují již veškeré náklady na bydlení včetně el. energie, garážového stání či zahradních úprav okolo domu. Kauce (jistota) je 51.000 Kč, provizi RK hradí majitel, který si vyhrazuje právo výběru nájemníka dle svých kritérií.

Byt je volný ihned a pronajímá se pouze s vybavením.

Pokud Vás nabídka zaujala a měli byste zájem o osobní prohlídku, ozvěte se mi a ráda Vás bytem provedu.

Makléřka Martina.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martina Kavková
Martina Kavková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martina Kavková
Martina Kavková
zobrazit telefon