Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

18 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Kubík

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 33 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
ID nemovitosti 26869
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 33 m²
Datum vložení před 13 dny
Plocha celková 33 m²
Patro 4.

Popis nemovitosti

Praze 9, Hloubětín, vám přináší možnost bydlení v srdci Prahy s veškerým komfortem moderního životního stylu. Tento útulný byt 1+kk, s plochou 33 m2 s balkonem o rozloze 5,6 m2, se nachází v pátém , nejvyšším patře budovy, což zaručuje nádherný výhled na okolní krajinu.
Bytová jednotka je perfektně rozdělena: vstupní chodba vás zavede k elegantní koupelně, kde najdete vanu, umyvadlo a toaletu. Odtud pokračuje cesta do prostorného obývacího pokoje s moderním kuchyňským koutem vybaveným sporákem, troubou, digestoří a lednicí. Odtud je také vstup na balkon, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní relax.
Byt je v excelentním stavu: plovoucí podlahy a dlažba dodávají interiéru moderní vzhled, plastová okna zajišťují dobré tepelně izolační a centrální dálkové topení přispívá k nízkým nákladům na energie.
K bytu patří také sklep a venkovní parkovací stání, což řeší otázku skladování a parkování.
Pražský Hloubětín je jedním z oblíbených míst v Praze, díky výborné občanské vybavenosti a klidnému prostředí. V blízkosti bytu najdete mateřské a základní školy, ordinace praktických lékařů, několik obchodů a restaurací, dětská hřiště a krásný Park Zahrádky, kde můžete trávit volný čas.
Dopravní dostupnost je také vynikající, s tramvajemi napojenými na trasu metra B a nedalekou železniční stanicí Praha-Vysočany, což vám umožní snadný přístup do centra města i mimo něj.
Pokud hledáte krásné a komfortní bydlení v klidné části Prahy, neváhejte mě kontaktovat. Byt je volný ihned a čeká na svého nového nájemníka!
Nájemné: 18.000,-kč, poplatky: 2.500,-kč ( +přepis elektřiny a plynu na nájemníka), kauce: 20.000,-kč, rezervační poplatek: 18.000,- kč + 21% DPH Ev. číslo: 26869. Bližší informace Vám sdělí Martin Kubík, 777 098 218, kubik@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Kubík
Martin Kubík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Kubík
Martin Kubík
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti