Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 000 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

  • plus služby 2000 Kč a elektřina na nájemce
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Adam Kauer

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 33 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 13283
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 30 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 12 dny
Plocha pozemku 33 m²
Plocha zastavěná 187 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitelů Vám nabízíme k pronájmu byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+kk, o celkové podlahové ploše 33 m2, který se nachází na ulici Na Fidejdách v Ostravě – Moravská Ostrava. Byt je v 1NP/3NP zděného domu. Byt prošel celkovou rekonstrukcí. K bytu náleží sklep o velikosti 3,5 m2, užitná plocha samotného bytu činí 29,5 m2. Na podlahách je plovoucí podlaha, nové vchodové i interiérové dveře s obložkami, nová kuchyňská linka včetně spotřebičů, omítky, elektřina, osvětlení včetně zařizovacích předmětů v koupelně. V domě není výtah. Parkování u domu, popřípadě všude kolem na přilehlých parkovacích místech. Dostatek parkování a bohatá zeleň kolem domu dělá z bytu příjemné místo pro bydlení.

Pojďme nahlédnout do bytu: Celý byt je laděn do bílé barvy v kombinaci s dřevěnými podlahami včetně dveří. Předsíň je propojena s ústřední místností celého bytu, která je vybavena kuchyňskou linkou, velkou šatní skříni, jídelním stolem se dvěma židlemi a velkou manželskou postelí s úložným prostorem a nočními stolky. Bílá kuchyňská linka je vybavena malou vestavěnou lednicí, digestoří, dvou plotýnkovou indukční deskou, nerezovým dřezem, malou myčkou, varnou konvicí a kávovarem. Ve spací části je na stěně zavěšená televize. Koupelna a WC je zvlášť. Koupelna je vybavena sprchovacím koutem, pračkou, skříňkou s umývadlem, zrcadlem a žebříkovým topením. Obklady a dlažba jsou v provedení bílo-šedého mramoru.
Měsíční náklady na bydlení činí: nájem 9.000Kč + služby 2.000Kč pro 2 osoby (teplo, teplá a studená voda, stočné, úklid a FO). Celkový nájem včetně služeb činí 11.000Kč/měsíčně. Elektřinu a internet si nájemce hradí sám ve své režií, zálohy na elektřinu činí cca 500Kč/měsíčně. Vratná kauce 18.000Kč. Majitel požaduje jeden nájem předem. Provize RK jeden nájem + DPH (tj. 10.890Kč). Byt je částečně zařízený, vybavení může zůstat nebo ho majitel odveze dle požadavků nájemce. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost. Mateřská škola, základní škola, obchod, lékárna i možnost zajít si do přírody. Byt je k dispozici ihned. Bližší informace Vám rádi sdělíme telefonicky nebo na prohlídce bytu. Těšíme se na spolupráci s Vámi a na možnost Vám představit tuto nemovitost.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Adam Kauer

Nemovitost nabízí

 Adam Kauer
Adam Kauer
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit