Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • bez poplatků, + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Míla Vlčková, DiS.

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
ID nemovitosti 421-24
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 5 dny
Plocha užitná 50 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

U TÉTO NEMOVITOSTI NEPLATÍTE PROVIZI RK! Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem prémiového bydlení v podobě nadstandardního zařízeného bytu 1+1 o výměře 50 m2, situovaného ve 4. NP kompletně a vkusně zrekonstruovaného cihlového činžovního domu s výtahem v Olomouci, na ulici Dobrovského. Jedná se o nadstandardní a moderní bydlení v blízkosti centra města a současně v dosahu městského parku. Tento byt se pronajímá jako zařízený (manželská postel s matracemi, šatní skříň, jídelní stůl + 4 židle, sedačka, konferenční stolek, pracovní stůl). Byt je dále zařízen plně vybavenou kuchyňskou linkou na míru (lednice s mrazákem, myčka, vestavěná elektrická trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, digestoř). Koupelna se sprchovým koutem je vybavena pračkou a doplněna praktickými skříňkami, zrcadlem, topným elektrickým žebříkem a elektrickým bojlerem. Wc je samostatné. V celém bytě je vinylová podlaha a kvalitní plastová okna s trojskly, která zaručují tiché a kvalitní bydlení i pro náročné klienty. V koupelně a na toaletě keramická dlažba. K bytu náleží sklep v suterénu domu. Cena je uvedena bez záloh na vodu a teplo ve výši 2.300,- Kč / měsíc a bez záloh na elektřinu, které budou přepsány na nájemníka. Při podpisu smlouvy se skládá vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Byt je k dispozici ihned.
K parkování lze využít parkovací dům vzdálený cca 1 km od ulice Dobrovského, viz odkaz Central Parking Olomouc - Car Park (parkopedia.cz). Veškeré doplňující informace Vám rádi sdělíme na vyžádání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Míla Vlčková, DiS.
Míla Vlčková, DiS.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Míla Vlčková, DiS.
Míla Vlčková, DiS.
Telefon zobrazit telefon