Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 900 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Robert Kára

75 913 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Plyn
ID nemovitosti 15
Plocha celková 171 m²
Plocha užitná 310 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž
Datum vložení před 10 dny
Plocha pozemku 2 517 m²
Plocha zastavěná 171 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 182 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji vilu s dispozicí 9+1, která zahrnuje dvojgaráž a prostorný ateliér loftového typu s přilehlou ložnicí a koupelnou. Tento zděný dům nabízí komfortní moderní bydlení v klidné lokalitě s dostatkem soukromí a garážemi pro dvě auta.
V zádveří domu je situována chodba s vestavěnými skříněmi, odkud se dostanete do vstupní haly, kde hezky kontrastuje kombinace černé dlažby a obložení z dubového dřeva. Z haly je vstup do ostatních místností nacházejících se v přízemí včetně podsklepených prostor. Dominantou v této části vily je prostorný obývací pokoj s krbovou vložkou. Tento prostor je přirozeným centrem domu a nabízí přímý vstup na dvouúrovňovou terasu orientovanou jihovýchodním směrem. V přízemí se nachází kuchyně s linkou na míru a přilehlou jídelnou, ze které je rovněž vstup na terasu. Terasa poskytuje ideální místo pro odpočinek nebo posezení u kávy v naprostém soukromí. Z již zmíněné haly je vstup do prostorné pracovny, k dispozici je rovněž WC a prádelna.
Do druhého nadzemního podlaží vede elegantní dubové schodiště, které je prosvětlené luxfery. Hala v prvním patře je rozcestníkem do jednotlivých místností. Na jižní straně domu se nachází balkon po celé délce domu a je na něj vstup ze dvou ložnic. Mezi ložnicemi je umístěna menší pracovna, na patře se dále nachází dva obytné pokoje, dvě koupelny a samostatné WC.
V nejvyšším podlaží vás uchvátí vzdušný ateliér loftového typu s otevřeným prostorem, přiznanými trámy, které podtrhují jedinečnou atmosféru celé vily. Tento prostor dále doplňuje prostorná koupelna s WC, vedlejší ložnice nabízí výhled do zahrady, kde dominuje vzrostlá katalpa, která v horkých dnech poskytuje příjemný stín. Při dobré viditelnosti lze spatřit i vrchol Radhoště.
Objekt je zateplen a zčásti obložen šindelem, vytápěn úsporným kondenzačním plynovým kotlem. Podlahová krytina je kombinací dlažby a dubových parket. Kompletní rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2012. K domu náleží pečlivě udržovaná zahrada o výměře 2.346 m2 s ovocným sadem, která je ideálním místem pro relaxaci a aktivní odpočinek.


Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Robert  Kára
Robert Kára
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Robert  Kára
Robert Kára
Telefon zobrazit telefon