Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

23 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena je včetně provize a veškerého právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Otakar Schuma

99 662 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 26 dny
Plocha užitná 262 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 139 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 397844
Plocha pozemku 1 843 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme jedinečnou nemovitost. Venkovská rodinná vila ze začátku tohoto století navržena českým architektem Janem Kupkou je unikátním prostorem pro rodinu v klidné lokalitě na okraji přírodního parku Povodí Kačáku.

Vila se nachází v zahradě se sadem o velikosti 1843 m2 a svojí rozlohou nabízí možnost vlastní produkce ovoce a zeleniny, každodenní kontakt s přírodou a vybízí k odpočinku ve stínu vzrostlých stromů, v přední i zadní části zahrady.
Ve vile o celkové výměře 262 m2 se nachází 5 pokojů, 2 koupelny, prostorná kuchyně propojená s jídelnou a rozlehlý rekreační prostor s vestavěnou knihovnou v prvním patře, 3 sklepní místnosti, to vše propojené prostornou a prosvětlenou chodbou, jež je dominantou vily, a prostor vertikálně i horizontálně prostupuje. Dostatek denního světla a stálého kontaktu s okolní zelení poskytuje nespočet velkých oken.

Dům byl stavěn precizně, současnými majiteli, dominuje mu jasanové dřevo, které je velmi světlé a naleznete ho v celém domě. Dále jsou to kadaňské dlaždice vyráběné na zakázku v barvě neapolské žluti a dvou zelení, které poukazují k okolní přírodě.
Na pozemek je přístup ze dvou stran (z ulice K Podkozí a Na Doušovině). Lze zde postavit ještě jeden rodinný dům nebo parcelu rozdělit na dvě části o výměře 1040 m2 a 803 m2.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost: malý obchod s vlastní pekárnou, restaurace, mateřská školka a lesní mateřská školka, základní škola a základní umělecká škola, svoz bioodpadu a sběrný dvůr, bonusem je možnost zakoupit lokální mléčné produkty na místní farmě. Okolí je jako stvořené pro řadu sportovních i odpočinkových aktivit (jízda na kole, na koni, běh, procházky, rybaření, v zimě běžky a bruslení).
Přímou linkou autobusu se dostanete na stanici metra B Zličín za půl hodiny, v druhém směru na Kladno. Autem jste za 3/4 hodiny v centru Prahy. Na odstavném parkovišti za dvacet minut.
V projektu realizace je budování a modernizace trati Praha - Kladno, kde zastávka Unhošť (Velké Přítočno) včetně odstavného parkoviště rozšíří nabídku pohodlného a ekologického dojíždění do Prahy či Kladna.

Odkaz na 3D fotografie domu https://kuula.co/share/collection/7ZhMV?logo=1&info=1&fs=1&vr=0&zoom=1&sd=1&thumbs=1

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Otakar Schuma
Otakar Schuma
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Otakar Schuma
Otakar Schuma
Telefon zobrazit telefon