Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • info v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Pecková

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Skeletová
ID nemovitosti N6283
Plocha pozemku 1 116 m²
Balkóny Terasa
Datum vložení 28. března 2023
Plocha užitná 453 m²
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní, třípodlažní, zařízenou vilu o ploše 453 m2, která je zasazena do částečného svahu na pozemku o rozloze 1 116 m2, nacházející se v rezidenční části města Zadar - Diklo.

Dispozice přízemí nabízí hlavní vstup přímo do reprezentativní obytné části s kuchyní, jídelnou a obývacím prostorem, na kterou navazuje venkovní terasa s výhledy na moře a se vstupem do zahrady. Na terase je kuchyně a jídelna pro 10 osob, bazén (48 m2) s vytápěním a chlazením. Dále technické prostory a zázemí pro sklady a wellness s posilovnou, odkud lze také vstoupit na zahradu. Ta je plně osázena již vzrostlými stromy a pozemek je lemován vysokou zdí pro zajištění maximálního klidu a soukromí. Na přízemí navazuje příjezd k domu, garáž a stání pro několik vozů.
V prvním nadzemním podlaží, které je částečně řešeno jako galerie, je pět ložnic s prostornými šatnami a en-suite koupelnami. Dominantou podlaží je terasa, na které je umístěna vířivka.

Vila byla postavena v roce 2018 a byl zde použit velmi vysoký standard materiálů a technologií, včetně chytré domácnosti. Ve všech pokojích je podlahové vytápění, klimatizace, elektricky ovládané rolety.

Lokalita Diklo je rezidenční část Zadaru, která je v pěší vzdálenosti od historického města a 600 metrů od krásných, ačkoli ne turistických pláží, s plnou občanskou vybaveností, včetně restaurací, kaváren, supermarketů, trhů a sportovním vyžitím. Okolí je vyhlášeno nejen klidným rezidenčním prostředím ale i jedinečnými západy slunce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
zobrazit telefon