Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 750 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alex Csizmár

290 924 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 361 m²
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 361 m²
ID nemovitosti 77503
Plocha pozemku 601 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte nemovitost ve Španělsku v oblasti Marbella? Rádi Vám poradíme s výběrem. Nabízíme prázdninové nemovitosti, investiční nemovitosti i nemovitosti k trvalému bydlení. Zajistíme pro Vás kompletní realitní servis včetně případného následného pronajímání.

Tato úžasná luxusní vila se nachází v La Vera de Marbella, Elviria, Marbella East, Marbella, Malaga. Jedná se o téměř dokončenou výstavbu, která má ideální polohu v pěší vzdálenosti od veškeré občanské vybavenosti a pouhých 10 minut chůze od pláže. Tato samostatně stojící vila nabízí soukromý bazén a přístup do krásně upravených společných zahrad a k bazénu.
S 5 ložnicemi a 5 koupelnami poskytuje tato vila dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo pro zábavu hostů. Vila se rozkládá na 3 podlažích, přičemž v nejvyšším patře se nachází velká terasa, která nabízí úchvatný výhled do okolí.
Součástí nemovitosti je soukromá zahrada a bazén, které jsou ideální pro relaxaci a užívání si slunečného počasí. V suterénu vily se navíc nacházejí flexibilní víceúčelové místnosti, které lze využít jako tělocvičnu, kancelář nebo vinný sklípek, vše s přirozeným světlem a větráním.
Tato luxusní vila je klasifikována jako novostavba a je k dispozici výhradně prostřednictvím naší agentury. Je dokonalou kombinací moderního designu, komfortu a pohodlí. Nenechte si ujít příležitost vlastnit tuto výjimečnou nemovitost v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Marbelly.

Prodejní cena nemovitosti je 2.750.000 Eur.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alex Csizmár
Alex Csizmár
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alex Csizmár
Alex Csizmár
zobrazit telefon