Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Bezděčík

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 23 dny
Plocha pozemku 1 010 m²
Plocha nebytová 52 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Skeletová
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 215 m²
Plocha zastavěná 166 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 916177
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 215 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Toužíte po dechberoucím výhledu na zapadající slunce nad mořem, z pohodlí vlastního luxusního domu? Hledáte klid středomoří, doposud nezkažený turistickým ruchem v mimořádné lokalitě, kde se vůně moře prolíná s vůní borovic a divokých lesních bylin.
Tyto zážitky máte nyní na dosah !

Na prodej nabízíme luxusní apartmán který je tvořen polovinou domu (celé druhé patro), postaveného na skále nad mořem. Dům se nachází na ostrově Korčula v Chorvatsku, v obci Račišče, v okrese Dubrovnik.
Dům byl postaven nedávno - kolaudace proběhla v roce 2018. Při stavbě byly použity jen ty nejkvalitnější materiály - žula, kámen, železo, kamenné a keramické dlažby a masivní dřevo. Nikde v domě nenajdete sádrokarton. Stěny domu tvoří betonový monolit, a vyzdívka z cihelných bloků.
Dům je vybaven novým nábytkem z masivu, v hlavním pokojí stojí rustikální krb s vložkou.
Dispozici domu tvoří dobře vybavená kuchyně, jídelna s obývacím pokojem, dvě samostatné ložnice, dvě koupelny, toaleta, dvě terasy, dva balkony nad mořem a obrovská otevřená letní lodžie, která se v létě používá jako další ložnice a prostor na posezení.
Na dvoře domu je vybudována letní terasa s posezením a grilem. Z terasy vedou schody k moři, kde najdete vlastní malou pláž, zbudovanou na skále u moře, se schůdky až do vody. A pokud zatoužíte po změně - blízko domu najdete další, větší pláže používané veřejností.
Apartmán je zbudován jako samostatná bytová jednotka, není nijak propojen se spodním patrem domu, který vlastní příbuzná majitele. Pozemek domu je společný a dosahuje až k moři. Má celkovou plochu 1010 m2.
Korčula je šestým největším Chorvatským ostrovem, a patří mezi nejslunečnější místa v Chorvatsku. Jeho rozloha je 279km2, hory vrcholí ve 569m nadmořské výšky, pobřeží má 195 zátok a 48 malých ostrůvků. Ostrov je zalesněn převážně borovicemi, mezi nimi rostou různé divoké byliny jako rozmarýn, tymián, levandule a různé citrusy.

Dům stojí samostatně uprostřed přírody, do vesnice Račišče je to méně než 1km, takže se tam dá dojít hezkou vycházkou. Ve vesnici pak najdete obchod s potravinami, bar a 3 restaurace s mořskými specialitami...
Dům je dostupný po pobřežní silnici z městečka Korčula a dále na sousední ostrov Pelješac se dostanete krátkým trajektem. Pelješac je spojen s pevninou novým mostem. Do okresního města Dubrovníku je to 120 km, k českým hranicím (Mikulov) najedete 1 036 km.

Cena je mimořádně příznivá díky již započítané výrazné slevě (méně než polovina ceny za m2 bytu v Praze). Prodejní cena zároveň obsahuje veškerý právní servis a poplatky spojené se změnou majitele, přičemž veškeré náležitosti pomůže zařídit česky mluvící majitel, který v domě do nedávna bydlel a dobře zná místní prostředí.

Prodávaný apartmán je ideální pro trávení volného času na klidném místě u moře. Ať už zde budete odpočívat jako rodina, skupina přátel, nebo obchodních partneři, vždy budete doslova ochromeni nádherným výhledem a celkovou jedinečnou atmosférou tohoto místa.



Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Bezděčík
Martin Bezděčík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Bezděčík
Martin Bezděčík
Telefon zobrazit telefon