Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 500 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

604 067 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 9468093
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 2 354 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 27 dny
Plocha pozemku 1 000 m²
Plocha zastavěná 1 000 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 2 354 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Tento nádherný novostavba se nachází ve městě Vir, v zachovalé oblasti Zadarské župy, s poštovním směrovacím číslem 23234. Nabízí luxusní bydlení ve velkorysé obytné ploše 2354 m2, celková zastavěná plocha domu činí také 1000 m2, stejně jako rozloha pozemku, která zajišťuje dostatek soukromí a prostoru pro venkovní aktivity.

Nemovitost byla postavena v roce 2020 a je ihned k dispozici novému majiteli, což z ní činí výjimečnou příležitost k okamžitému nastěhování. Dům, ceněný na 5 500 000 EUR, je definován jako osobní vlastnictví a jeho stav a vybavení odpovídají nejvyšším standardům nové stavby.

S celkovým počtem 35 pokojů poskytuje nemovitost dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo pro kombinaci bydlení a pracovních potřeb. I přes to, že v domě není balkon, jeho obyvatelé si mohou užívat rozsáhlou terasu a krásně upravenou zahradu, která dotváří poklidnou atmosféru domova. Absence zvířat jako podmínky zajišťuje udržení čistoty a řádu v této exkluzivní nemovitosti.

Velkým lákadlem této nemovitosti je jistě venkovní bazén, který je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek během teplých letních dnů. Stavba je z režně smíšených materiálů, což přispívá k její trvanlivosti a estetické hodnotě.

I když nemovitost nemá speciální parkovací zařízení, lokalita nabízí dostatečné možnosti parkování. Dům je napojen na elektřinu a jeho umístění umožňuje dobrý přístup k dalším službám a infrastruktuře. V blízkosti se nachází vodstvo, které dotváří příjemné životní prostředí.

Pro budoucího majitele nabízí tato nemovitost řadu výhod: je kompletně nově postavená, plně zařízená a vybavená, nabízí luxusní bydlení s privátním bazénem. Tento objekt je ideální volbou pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a komfortní bydlení v atraktivní lokalitě blízko moře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon