Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ladislav Rampa

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Parkování Garáž
Datum vložení před 14 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 373
Plocha užitná 210 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme ke koupi přízemní zděný rodinný dům s podsklepením a obytným podkrovím o dispozici 4+kk a podlahové ploše 210 m2 s velkým pozemkem, umístěného na jedinečném místě v přírodě.
Dům prošel v minulosti celkovou rekonstrukcí, v části domu jsou dřevěná eurookna, v části plastová okna, elektřina, rozvody vody, kanalizace, zabezpečovací zařízení, vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem s podlahovým teplovodním vytápěním v přízemí a radiátory v patře.
Dominantou obývacího pokoje v přízemí jsou kachlová kamna, starožitný nábytek, kuchyň je vybavena vestavnými spotřebiči. Původní terasa byla přestavěna na prosklenou zimní zahradu s výhledem do zahrady, v přízemí je také koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a WC.
V patře potom najdeme tři samostatné ložnice a WC. Ve sklepě domu, se nachází garáž, dílna, technická místnost, vstup je zajištěn po schodišti z domu a zárověň venkovními vraty.
Na západní straně rozsáhlého pozemku je postavena stavba s podkrovím a to garáž pro jeden automobil a letní kuchyň s podkrovním pokojem sloužícím jako ubytování pro hosty.
Na severovýchodní straně je umístěna přízemní dvougaráž se sedlovou střechou s plochou ze zámkové dlažby s výjezdem na komunikaci. Dále zde stojí srubová kolna se sklepem. Na jihovýchodní straně je postavena srubová víceúčelová hospodářská stavba se sedlovou střechou. Jižně od garáže na západní straně pozemku je umístěn přístřešek na venkovní posezení, na jižní straně dále chlívek pro ovce z železničních pražců. Na části pozemku mezi domem a garáží je zpevněná plocha ze zámkové dlažby, rovněž na jižní části před domem. Zatravněný pozemek je mírně svažitý k jihu. Nemovitost je napojena na el. energii, vodovod, kanalizaci, na pozemku je dále k dispozici nádrž na dešťovou vodu a kopaná studna.
Na pozemku jsou ovocné a okrasné stromy, keře, celý pozemek je oplocen. Velkým pozitivem nabízené nemovitosti je velký krásný pozemek umístěný na velmi klidném místě v přírodě, vhodné jak k rekreaci, tak k trvalému bydlení.
V obci Zichovec je vyhlášený pivovar s restaurací, obchod, fotbalové hřiště, tenisový kurt. V blízkosti je nájezd na dálnici D7. Slaný, Louny 20 min., Letiště Václava Havla 35 min. jízdy autem. PENB je v procesu zpracování proto uvádíme "G". Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right