Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Kolek

29 644 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 4 dny
Plocha obytná 150 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 150 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 1231
Plocha pozemku 945 m²
Plocha zastavěná 110 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradní spolupráci si Vám dovoluji nabídnout prodej útulného rodinného domu v obci Svobodné Heřmanice, nabízející vše, co je těžko dosažitelné v městských částech. Tedy klid, venkovskou pohodu, volnočasové aktivity a atrakce, mírumilovné obyvatele a zároveň dobrou dostupnost do přilehlých velkých měst Krnova, Bruntálu a Opavy.

Rodinný dům je nepodsklepená, samostatně stojící zděná stavba se sedlovou střechou, dokončena v roce 2002. Dům je zateplený, má plastová okna, přilehlou garáž s okny a sekčními vraty a venkovní pergolu. Dům od své výstavby prošel zdařilou proměnou a rekonstrukcí v uplynulých letech. Dominantou domu je velký obývací pokoj s jídelním koutem a krbem. Jedná se o centrální místnost uprostřed domu, ze které vstupujeme do všech dalších částí domu a trávíme zde nejvíce společného času. Obývací pokoj je dále napojen na vkusně řešenou a moderní kuchyň s vestavnými spotřebiči, prosvětlenou okny s výhledem do zahrady. Z kuchyně je to jen pár kroků vedoucích přes obývací pokoj na venkovní terasu s orientací na jih, která svým komfortním rozměrem pohostí rodinné snídaně, obědy i večeře.

V přízemí se dále nachází WC, technická místnost a pokoj využitelný jako pracovna nebo domácí tělocvična. Do druhého patra domu vstupujeme z obývacího pokoje po schodišti s dřevěnými nášlapy. Nacházíme se v malé chodbě se vstupy do 3 obytných pokojů, prostorné koupelny a samostatného WC.
Obytné místnosti slouží jako zázemí pro rodinu. Ložnice nabídne vlastní balkon a 2 další pokoje mají také vstup na společný balkon s výhledem do svažité zahrady z teras. Koupelna disponuje rohovou vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly a spoustou úložného prostoru.

Celý dům je půdorysně řešen s ohledem pro maximální využití obytného prostoru a minimum ploch chodeb a nevyužitých prostor. Dekorace interiéru je provedena v duchu přírodních materiálů s jemně slazenými barevnými odstíny, korespondující s přírodou obklopenou v okrasné zahradě a v okolí domu. Právě z tohoto důvodu jsem přesvědčen, že při vstupu do tohoto domu se budete okamžitě cítit "jako doma" a tento dům si oblíbíte.

Při vstupu do exteriéru zažijete okamžitý kontakt s přírodou v podobě kvetoucí zahrady od brzkého jara do podzimu. Tato zahrada s automatickou závlahou z retenční nádrže má krásná zákoutí a místa, kde budete chtít trávit celé dny. Vedle ovocných stromů, keřů, okrasných rostlin a travin je zde i prostor pro kutily s využitím dřevěné kůlny. Zahrádkáři ocení vyvýšené záhony, pařeniště, kompostéry a místo pro vybudování skleníku. Po práci na zahradě je možné příjemně strávit čas s rodinou a přáteli u rozpáleného grilu s posezením na terase.

Dům je napojen na plynovod, obecní vodovod a elektřinu. Odpad řešen v rámci vlastní ČOV na pozemku. Nízké náklady na vytápění s využitím krbu v centrální místnosti.

Využijte této nabídky útulného domu s krásnou zahradou a přátelskou atmosférou v obci. Přijďte se přesvědčit o kvalitách tohoto místa na vlastní oči a sjednejte si prohlídku ještě dnes.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kolek
Michal Kolek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kolek
Michal Kolek
zobrazit telefon