Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 650 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Andrle

36 684 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 120 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 1247
Plocha pozemku 1 469 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 150 m²

Popis nemovitosti

K prodeji nabízíme rodinný dům v parádní lokalitě na adrese Ulice Potoční 2718 na okraji města Šumperk.
Užitná plocha domu činí 156 m2, plocha pozemku je celkově 1469 m2. Dům stojí na parcele s.t. 275, dále jsou předmětem prodeje parcely číslo: 22/2, 22/5, 12/3 a 12/4.

Dům byl postaven v roce 1990, poslední rozsáhlejší rekonstrukce proběhla v roce 2010. V celém domě jsou nové rozvody elektřiny i vody.
Vytápění domu je možné kotlem na tuhá paliva, anebo pomocí plynového kondenzačního kotle. Ohřev vody zajišťuje bojler, který je možné vyhřívat také z kotle na tuhá paliva. Jako střešní krytina slouží hliníkový plech. Konstrukce domu je cihlová, na kamenných základech.

V přízemí najdeme obývací pokoj, kuchyň, prostornou pracovnu a koupelnu s vanou a sprchovým koutem. V 1. patře jsou 3 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaleta. V přízemí dále najdeme balkón a lodžii, na další lodžii se dostanete z ložnice v prvním patře.
Celý dům je zároveň podsklepený. V podzemním podlaží se nachází prostorná garáž (25,5 m2), prádelna, technická místnost a 3 sklady.

Na zahradě najdeme zahradní jezírko, bazén a další příslušenství jako je pergola, domek na zahradní nářadí. Celá zahrada je velice pěkně udržovaná, najdeme zde několik stromů, jahodníky a spoustu místa na zábavu zejména pro děti. Rodiče zase ocení výhled na zahradu a do přírody z lodžie v hlavní ložnici.
Nechte své děti vyrůstat v prostředí, kde mají vše, co potřebují, a kde bezpečnost a rodinná atmosféra jsou na prvním místě. Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají domov plný lásky a pohody pro svou rodinu.

Doporučuji osobní prohlídku, která jistě usnadní rozhodnutí, zda je tento dům vhodný právě pro Vás. Uvedená cena zahrnuje všechny právní služby. Rádi našim klientům pomůžeme s bezproblémovým přepisem energií a výhodným financováním této nemovitosti. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Váš realitní makléř, Josef Andrle.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Andrle
Josef Andrle
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Andrle
Josef Andrle
zobrazit telefon