Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

13 500 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

57 253 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 370 m²
Balkóny Terasa
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 172 m²
ID nemovitosti 60211
Plocha pozemku 370 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinnou vilu po celkové precizní rekonstrukci s moderními designovými prvky. Nemovitost má neuvěřitelný potenciál díky možnosti nadstandardního bydlení nebo kombinace bydlení s podnikáním.

Vila nabízí k užívání celkem 4 podlaží včetně suterénu a podkroví. Přízemí je od prvního patra odděleno prostornou chodbou.

Přízemí je o dispozici 3+kk, kde se nachází také koupelna s vanou, samostatné WC s bidetem a technická místnost se vstupem přímo na venkovní zastřešenou terasu, která láká zejména v letních měsících. V přízemí je instalováno kompletní teplovodní podlahové topení a pro milovníky romantiky je zde zabudován i funkční krb, který je schopen vyhřát celý dům.
První patro je o dispozici 2+kk se schodištěm do podkroví. V podkroví se nachází samostatný pokoj, který momentálně slouží jako prostorná moderní šatna.

V suterénu najdete skvělý prostor s tělocvičnou, “zašívárnou“, dílnou a wellness zónou, jejíž součástí je sauna. V celém sklepním prostoru bylo exkluzivně instalováno teplovodní stěnové vytápění v kombinaci s podlahovým.

Samozřejmostí pro zajištění vaší bezpečnosti je kamerový systém HikVision, vzdálené ovládání elektrické brány Jablotron a videotelefon s interkomy v každém patře. V poslední řadě je celý dům kompletně chráněn a napojen na bezpečnostní pult Jablotronu.

Vila se nachází v klidné lipové aleji ve skvělé dojezdové vzdálenosti do centra Ostravy i okolních městských částí. Do 10 min. se dostanete k nejdůležitějším bodům města jako např. nákupní centrum Forum Nová Karolina, komplex Dolní oblast Vítkovice, vlakové nádraží Ostrava-Svinov nebo budoucí koncertní sál. Velkou výhodou je také rychlé napojení na dálnici do všech směrů České republiky i zahraničí či na letiště Leoše Janáčka v Mošnově.

Milovníci procházek a přírody určitě ocení také lesopark Bělský Les nebo oblíbený bývalý hornický areál Landek Park, obojí opět ve vzdálenosti cca 10-15 minut autem. TI, kteří touží po vyšší nadmořské výšce, můžou zdolat nejvyšší vrchol Beskyd Lysou horu, vzdálenou cca 30 minut jízdy autem. V neposlední řadě je hned za domem cyklostezka nabízející krásné výlety po okolí s napojením na delší cyklotrasy. Lokalita zkrátka nabízí pro obyvatele veškerou infrastrukturu a komfort bydlení ve městě.

Tato nemovitost Vám zajistí příjemné, prostorné bydlení, skvělou investiční příležitost nebo kombinaci obojího.

Pro více informací kontaktujte naši zákaznickou linku, doporučujeme prohlídku.
Rádi vám také pomůžeme s financováním koupě této nemovitosti, financím se věnujeme již přes 25 let.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit