Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

15 314 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105340
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 207 m²
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte velkou chalupu, ať už pro sebe nebo k investičním účelům? Je vaší podmínkou velká vzrostlá zahrada a klidné místo? Tak to by vás mohl zaujmout tento starší dům s kouskem historie.

Nabízíme k prodeji dům v malebném prostředí části obce Malá Morava – Podlesí. Jedná se o dvoupatrový dvojdům, který je z části podsklepen. V prvním nadzemní podlaží se nachází velká chodba. V její pravé části najdeme velký obývací pokoj, který je laděn do dřeva. Dále zde najdeme menší kuchyni a koupelnu. V levé části chodby jsou pak dva další pokoje. Ve druhém nadzemním podlaží najdeme prostorově byt o dispozici 3+1. Dům je převážně v původím stavu. Je potřeba počítat s dalšími investicemi, tak abyste si mohli vyladit dům přesně podle vašich přání a představ.

Dům je připojen k obecnímu vodovodu a elektřině. Odpady jsou svedeny do jímky na vyvážení. Střešní krytina je eternitová, vazba je původní. Vytápění je v domě řešeno lokálně kamny na tuhá paliva.

Pozemek, na kterém dům stojí, je skutečně impozantní svou rozlohou a nabízí nepřeberné možnosti k jeho využití. Od relaxace v přírodě až po zahradní pěstování či výstavbu dalších objektů. Poloha domu s vchodem na západ zajišťuje nejen překrásné západy slunce, ale také ideální osvětlení a atmosféru pro vaše odpočinkové chvíle.

V okolí Malé Moravy si můžete dopřát odpočinek pasivní třeba s knihou v ruce, ale i ten aktivní. Je zde nespočet cyklistických, turistických stezek a milovníci zimních sportů jistě ocení blízkost skiareálu Dolní Moravy.

Nyní je ten správný čas, abyste zrealizovali své bydlení snů v jedné z nejkrásnějších lokalit Podlesí. Jestli vás nabídka zaujala, tak mi zavolejte a domluvíme se spolu na prohlídku. V rámci realitních služeb vám zdarma zajistíme schůzku s naším finančním poradcem, který pro vás vybere nejlepší variantu financování. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105340.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Vendula Kvapilová
Ing. Vendula Kvapilová
100 %

2 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Vendula Kvapilová
Ing. Vendula Kvapilová
zobrazit telefon