Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena je uvedena včetně právních služeb, úschovy financí v AK a provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tereza Cónová

42 367 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 227 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 12532
Plocha pozemku 2 681 m²
Plocha zastavěná 198 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 6 dny
Plocha obytná 227 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Jestli hledáte pro sebe domov, kde budete mít opravdu klid, ale zároveň budete blízko veškerého dění, tak bych vás ráda pozvala do lázeňského města Klimkovice. Právě zde se totiž nachází velký rodinný dům s krásnou velkou zahradou, který je aktuálně na prodej.

Tady se ocitnete v oáze klidu, zeleně, přesto vše, co potřebujete k životu, máte na dosah ruky. Dům se nachází na konci slepé ulice, kam jezdí opravdu jen místní.

Samotný dům byl kolaudován v roce 2002. Od té doby byl průběžně velmi dobře udržován, oproti původnímu stavu byla zvětšena terasa. V loňském roce proběhla výmalba spodního patra.

Dispozičně je řešen jako 5+1 o celkové podlahové ploše 227 m2. Vaši rodinu tu čeká spousta prostoru k životu. V přízemí se nachází obývací pokoj se vstupem na terasu a do kuchyně a další dva samostatné pokoje, jeden rovněž se vstupem na terasu. Dominantou přízemní části je však velká hala s otevřeným stropem typu loft, která vybízí rovněž k posezení, a z níž můžete vstoupit do pokojů, do garáže, na samostatné wc a do technické místnosti, z níž je možno vytvořit druhou koupelnu.

V patře najdete dva velké samostatné pokoje, jeden s vlastní šatnou, a opravdu velkou koupelnu.

Garáž disponuje prostorem pro jedno auto, další dvě však můžete zaparkovat před ni. Parkovat se dá také podél plotu.

Ovšem to nejkrásnější na vás čeká na zahradě. Rozlehlá zahrada o výměře 2451 m2 Vám poskytne útočiště pro jakoukoliv aktivitu. Posezení pod pergolou s krásným kamenným ohništěm, opalování v úkrytu vzrostlých tújí, které zahradu lemují, nebo třeba vybudování bazénu - na to vše je tady prostor.

Klimkovice disponují veškerou občanskou vybaveností. Základní škola je 300 m odsud, proto můžou vaše děti klidně chodit do školy samy. Kousek od domu jsou potraviny Hruška, lékařské středisko, několik kvalitních restaurací, kaváren, dětské hřiště, vše je v naprostém dosahu. V obci je rovněž MŠ, do 3 let by zde měla stát také prodejna obchodního řetězce Lidl.

V okolí domu najdete také nespočet různých turistických i cykloturistických tras, stačí naskočit na kolo a jste v lese nebo na stezce. Do 3 min. máte rovněž nájezd na dálnici, která vás zavede všemi směry, např. v Beskydech jste už za 30 min., v centru Ostravy za 20 min., krásně se napojíte rovněž na dálnici směr Český Těšín nebo Brno.

Jestli jste právě tady našli to, co už dlouho hledáte, neváhejte se mi ozvat a domluvíme se společně na prohlídce. Ještě než se setkáme se však můžete projít domem virtuálně prostřednictvím virtuální prohlídky zde . Budu se na vás těšit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tereza Cónová
Tereza Cónová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tereza Cónová
Tereza Cónová
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit