Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

20 357 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 6 dny
Plocha obytná 247 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 165 m²
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 5043
Plocha pozemku 521 m²
Plocha zastavěná 151 m²

Popis nemovitosti

BO! reality Vám nabízí ke koupi rodinný dům o dispozici 6+1 se dvěma koupelnami, velkou garáží a přístavbou obsahující samostatnou bytovou jednotku 1+kk, v klidné lokalitě Karviná - Starý Ráj, na ulici Na Výsluní.

Přízemí domu zahrnuje vstupní chodbu, koupelnu, WC, komoru, obývací pokoj s krbovými kamny a prostornou kuchyň s přístupem na terasu. V patře najdete chodbu, čtyři samostatné neprůchozí pokoje, koupelnu s vanou a WC a dvě další místnosti vhodné jako komory či šatny.
Dům je z velké části podsklepený a nabízí tři samostatné místnosti, z nichž jedna je vybavena vanou, sprchou a infrasaunou. Podlahová plocha sklepa činí 50 m².

Velkou výhodou tohoto domu je jeho přístavba, která zvyšuje komfort a funkčnost nemovitosti. V patře se nachází útulná bytová jednotka 1+kk o ploše cca 35 m², kterou lze využít například pro rodinné příslušníky, návštěvy nebo ji pronajmout. V přízemí je prostorná garáž o ploše 40 m² s vjezdem pro dvě vozidla a samostatnou sociální místností.

Obytná plocha domu je cca 165 m², zastavěná plocha 151 m², zahrada před domem nabízí 343 m². Celková plocha pozemku je 521 m².

Zahrada před domem poskytuje terasu pro pohodové posezení či grilování s přáteli a kryté stání pro auto. Kombinace živého plotu a vzrostlých stromů zajišťuje majitelům dostatek soukromí a klidu. Dům řadového typu je společnou zdí spojen se sousedem, se kterým panují přátelské vztahy.

Vytápění domu zajišťuje moderní plynový kondenzační kotel Vitodens od firmy Viessmann. V obývacím pokoji je navíc možnost přitápět dřevem v krbových kamnech, což přidává na útulnosti. Vytápění přístavby je řešeno elektrokotlem.
Dům je v původním, ale udržovaném stavu. Je napojen na veřejný vodovod, elektřinu, plyn, odpady vedou do jednotné kanalizace.

Velkou předností této nemovitosti je její lokalita. Klidná zástavba rodinných domů, občanská vybavenost na dosah centra města, školy, školky, dopravní spojení, sportovní vyžití, obchodní domy a mnoho dalšího. Příjemné a klidné bydlení v části města Karviná, kde si zajistíte pohodlí a tolik vyhledávané soukromí.

Staňte se novými majiteli této nemovitosti a přizpůsobte si ji podle svých představ a přání! Pokud hledáte bydlení v Karviné, neváhejte kontaktovat naši kancelář, rádi Vám zprostředkujeme prohlídku této nemovitosti. S případným financováním Vám také rádi pomůžeme.

BO! S námi rostou příběhy...

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Palochová
Iveta Palochová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Palochová
Iveta Palochová
zobrazit telefon