Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

21 896 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105471
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 119 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 85 m²

Popis nemovitosti

Máte rádi klid, přírodu a hlavně hory? Tak pak jste tu správně. Mám pro vás fakt pecku!
Tento domeček v Čeladné je jako stvořený pro někoho, kdo by chtěl uniknout z ruchu města a přenést se do klidu přírody s výhledem na nádherné Beskydy. A pokud máte podnikatelského ducha, dům můžete také pronajímat, protože tahle lokalita je opravdu žádaná v jakémkoliv ročním období. V zimě toto místo ocení lyžaři a v létě zase milovníci turistiky.

Dům má dvě podlaží, takže místa pro kamarády a rodinné návštěvy je dostatek! V prvním podlaží najdete předsíň, ideální místo pro pověšení kabátu a odložení bot. Kuchyň, kde můžete vařit skvělé večeře a při tom se kochat nádherným výhledem na hory. Obývací pokoj, perfektní místo na odpočinek s pytlíkem chipsů a Netflixem. Ložnice, kde se každý den probudíte s pocitem, že jste na dovolené a zrekonstruovanou koupelnu, kde si každý večer můžete vychutnat chvilku pro sebe.

Podkroví je aktuálně nedokončené, ale s trochou péče a lásky z něj bude skvělý prostor pro společenskou místnost, kde po večerech můžete hrát třeba Scrabble a další ložnice, aby měl kam hlavu složit opravdu každý.

A co víc? Dům stojí uprostřed krásné obří zahrady, kde můžete postavit klidně bazén, abyste tento dům udělali ještě atraktivnějším.

Dům se nachází na okraji obce Čeladná v Beskydech, tady je to opravdový balzám na duši. Lišky vám budou chodit dávat dobrou noc a vůbec nic vás nemůže vyrušit. Ale nebojte, vyžití je tu fakt hodně, takže nudu nečekejte. Kousek je vyhlášený hotel Miura, sportovní hala, kde si můžete zahrát fotbal, florbal, basket, cokoliv co vás baví. V zimě určitě oceníte ski areály. Pro milovníky golfu je nedaleko Prosper resort Čeladná se 180 ha profesionálního hřiště. A pro ty co touží po adrenalinu, je tu skoro kilometr dlouhá bobovka.

Podrobnější popis a více fotek najdete na mém webu: https://demelapartneri.cz/nemovitosti/dum-celadna/ Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105471.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Demel
Filip Demel
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Demel
Filip Demel
zobrazit telefon