Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 333 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kamil Hotovec

31 099 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 721 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 389906
Plocha pozemku 735 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 193 m²

Popis nemovitosti

se skládá ze dvou na sebe navazujících traktů, přičemž jeden je po komplexní rekonstrukci ve velmi dobrém stavu a druhý lze modernizovat, dle již vypracované stavební dokumentace, či vlastních představ. Po dokončení celého projektu, lze pohodlně obývat třemi rodinami.
Zrekonstruovaná obývaná část je zcela samostatně funkční, jednopodlažní (na foto označena červeně), vystavěna z cihel porotherm a zaujímá 193,15 m² celkově inzerované podlahové plochy, se vstupem ze dvora, který je upraven jako vnitřní zahrada.
Původní, třípodlažní trakt (2NP + 1PP označen modře) o celkové podlahové ploše 527,73m² z toho podsklepen v rozsahu 38m². Celková výměra pozemkových parcel čítá dle údajů příslušného katastru nemovitostí 4.415m². Čistá příroda, zeleň, vzduch, ochranné pásmo vodního zdroje 2.stupně.
Přístup do usedlosti zajištěn z obecní komunikace na vlastní, ku komunikaci plotem oddělený pozemek, dále vraty skrze původní trakt do vnitřního dvora, odkud se vstupuje do veškerých obytných a technických částí, včetně průchozí stodoly (užívané jako sklad a uzpůsobené k ustájení koní), a kterou se chodí na rozlehlou, plně oplocenou zahradu.
V současnosti probíhají jednání o doplacení zbytku hypotečního úvěru a aktualizace zápisu v KM, dle nového geometrického plánu. Soubor nemovitostí bude prodán jako veškerých závazků prostý. Na předmětnou usedlost byl letošního roku vypracován posudek znalcem a spolu s veškerou stavební dokumentací ku oběma traktům, bude předán k využití nabyvateli vlastnických práv.
Nemovitost je částečně vybavená a má i bezbariérový přístup. V blízkém okolí (Bílá Lhota, pod kterou Pateřín spadá), se nachází občanská vybavenost, včetně školy, školky, zdravotnického zařízení, pošty a obchodu.
Odpad je řešen pomocí kanalizace, zatímco přívod vody je zajištěn dálkovým vodovodem, uvnitř rozvodem studené a teplé vody napojeným taktéž na vlastní studnu. Přívod plynu je zajištěn plynovodem a elektřina je dostupná ve standardním napětí 230 V a 400 V.
Pro bližší informace k nabízenému souboru nemovitostí, kontaktujte prosím makléře nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kamil Hotovec
Kamil Hotovec
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kamil Hotovec
Kamil Hotovec
zobrazit telefon