Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jakub Jílek

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 5 hodinami
Plocha užitná 212 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 118 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 398884
Plocha pozemku 118 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dvou bytech po kompletních rekonstrukcích s garáží, parkovacím stáním pro dvě auta, dvěma prostornými sklepy, technickou místností a zahradou o výměře 1 077 m2 doplněnou o přístřešky ke klidnému posezení. Dům se nachází ve velmi žádané lokalitě města Bílovec s krásným výhledem do okolní přírody a s možností sportovních aktivit, který leží pouhých 20 min. od Ostravy s dobrou dopravní dostupností po dálnici Ostrava-Olomouc. Lokalita je výjimečná perfektním poměrem klidného prostředí a blízké dojezdové vzdálenosti do centra města Bílovec, a pak také do krajského města Ostravy, která nabízejí veškerou občanskou vybavenost. Ve 2.NP domu je umístěn byt označen č. 1 o dispozici 3+kk s podlahovou plochou cca 95 m2 a dále ve 3. NP domu je umístěn byt označen č. 2 o dispozici 3+kk s podlahovou plochou cca 99 m2. Oba byty s oddělenými vstupy jsou přístupné díky společnému schodišti. V 1. NP domu se nachází sklepy, technická místnost, garáž, společná chodba se vstupem do domu, do zahrady a na společné schodiště.

Oba zmíněné byty prošly v letošním roce kompletní rekonstrukcí a jsou přístupné přes společné schodiště domu, tak aby mohly fungovat jako samostatné byty. V bytech najdete nové rohové kuchyňské linky s ostrůvky, velkým množstvím úložného prostoru a vybavené vestavěnými spotřebiči a skříněmi. Kuchyně jsou propojené s jídelnou a obývacím pokojem v jednu velkou místnost, tak aby poskytly prostor pro maximální rodinou pohodu, a ze kterých vede vstup na prostorné lodžie s jedinečným výhledem. Koupelny s prostorným sprchovým koutem pouze v bytě označen č. 1 v 2. NP, vanami v obou bytech, WC, žebříkovými radiátory, umyvadly s vlastními skříňkami a velkými zrcadly. Předsíně obou bytů ve 2. NP i 3. NP propojují všechny místnosti a dětské pokoje s ložnicemi, které mají okna orientována do zahrady, směrem na severovýchod, tak aby byl dosažen maximální klid při regeneraci a spánku. Vytápění je řešeno plynovým kotlem přímo v budově společným pro oba byty, který zajišťuje nízké provozní náklady a je opatřen měřiči tepla pro přesnější sledování spotřeby jednotlivých bytů zvlášť. Stejně tak tomu je i u elektroměrů a vodoměrů.

Lokalita je výjimečná perfektním poměrem klidného prostředí a blízké dojezdové vzdálenosti do centra města Bílovec, a pak také do krajského města Ostravy, která nabízejí veškerou občanskou vybavenost. V nejbližší vzdálenosti od bytu je cca 10 min. pěší chůzí obchodní řetězec Albert, autobusové zastávky, sportoviště, MŠ nebo stomatologická ordinace, a přitom všem stále zůstáváte v blízkosti přírody a parku s dětským hřištěm.

Výhodou této nemovitosti je možnost jejího využití, jak pro bydlení větší rodiny se zachováním soukromí nebo naopak využití dvou samostatných bytů, případně vhodné na investici. V případě zájmu mě prosím kontaktujte. Budu se těšit na naší společné prohlídce a pokud byste plánovali financování koupě nemovitosti úvěrem doporučuji využít bezplatné konzultace s naší úvěrovou poradkyní.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jakub Jílek
Jakub Jílek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jakub Jílek
Jakub Jílek
Telefon zobrazit telefon