Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 190 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Darina Maroszová

5 047 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 44 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 4891
Plocha celková 378 m²
Plocha užitná 44 m²
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před 21 dny
Plocha pozemku 378 m²
Plocha zastavěná 22 m²

Popis nemovitosti

BO! si Vám dovolím nabídnout k prodeji zděnou chatu ve Vendryni, která je ideálním místem pro relaxaci a útěk od městského shonu.

Tato krásná chata o zastavěné ploše 22 m² se nachází na pozemku o rozloze 378 m², který nabízí dostatek prostoru pro zahradničení, odpočinek a užívání si přírody.

Chata je celo podsklepená a zde naleznete jednak samostatné suché WC, ale také místnost, která je perfektní pro uložení zahradního nářadí a dalších potřeb. Tento prostor je velmi užitečný a pomáhá udržovat hlavní obytné části chaty čisté a uspořádané.

Po schodišti vstupujeme do 1.NP, kde je veranda, která je ideálním místem pro ranní kávu nebo večerní relaxaci s výhledem na okolní přírodu. Dále vstupujeme do chatky, kde se nachází útulná místnost s krbovými kamny, která slouží jako obývací pokoj. Krbová kamna nejen vytvářejí příjemnou atmosféru, ale také zajišťují teplo během chladnějších dnů. Dřevěné schodiště vede do podkroví, kde se nachází ložnice. Tato ložnice nabízí klidné místo pro odpočinek po dni stráveném na zahradě nebo procházkami po okolí.

Chata je napojena na elektřinu (220V), což zajišťuje pohodlné bydlení. Velkou výhodou této nemovitosti je připojení na obecní vodovod, což je v této oblasti velkým plusem a zajišťuje bezstarostný přísun pitné vody.

Zahrada chaty je pečlivě udržovaná a plná okrasných keřů, které vytvářejí krásná zákoutí a poskytují soukromí. Tento zelený prostor je ideální pro zahradní slavnosti, grilování, nebo jen tiché posezení s knihou. Překrásné výhledy na Beskydy jsou dalším bonusem, které tato nemovitost nabízí. Tyto panoramatické výhledy dodávají chatě jedinečné kouzlo a poskytují neocenitelný klid a pohodu.

Tato chata ve Vendryni je dokonalým útočištěm pro každého, kdo hledá místo, kde by mohl načerpat energii a užít si krásy přírody. Je vhodná jak pro víkendové pobyty, tak i pro delší letní prázdniny. Vendryně nabízí krásné turistické stezky, cyklotrasy a mnoho dalších aktivit, které potěší milovníky přírody a sportu.

Pokud hledáte klidné a malebné místo, kde byste mohli uniknout z ruchu města, tato zděná chata je přesně to, co potřebujete. Přijďte se podívat a nechte se okouzlit atmosférou tohoto jedinečného místa.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Darina Maroszová
Darina Maroszová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Darina Maroszová
Darina Maroszová
zobrazit telefon