Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 560 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

6 616 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 62302
Plocha pozemku 342 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 31 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Máte rádi klid, přírodu a toužíte po místě, kde můžete trávit čas s rodinou nebo přáteli? Pak je tato nemovitost ideální právě pro Vás! Nabízíme k prodeji malebnou chatu v osobním vlastnictví, která se nachází na velmi klidném místě v obci Rapotín. Umístění nemovitosti zaručuje minimální provoz a maximální soukromí, jelikož se nachází ve slepé ulici, bokem od veškerého denního ruchu.

Chata je obklopena prostornou a udržovanou zahradou, která nabízí nespočet možností, jak trávit volný čas. Ať už máte rádi grilování s přáteli, hry s dětmi, nebo se věnujete zahradničení, tato zahrada Vám poskytne vše, co potřebujete k dokonalé relaxaci. Hned vedle chaty se nachází řeka, která je ideálním místem pro osvěžení v horkých letních dnech. Představte si, jak si užíváte klidného odpoledne u vody, obklopeni přírodou.

Chata disponuje obývacím prostorem s kuchyňským koutem, ze kterého vedou dřevěné schody do horního patra uzpůsobeného na přespání. Nemovitost je vybavena malými kamny na dřevo, které zajišťují příjemné teplo i v chladných zimních měsících. Praskající dřevo v kamnech vytvoří útulnou atmosféru a vy se budete cítit jako doma. Tato chata je ideálním místem pro celoroční využití.

Přijďte se přesvědčit o kouzlu této nemovitosti osobně a zažijte na vlastní kůži, jaké to je mít svůj kousek ráje na zemi. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon