Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

25 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iveta Palochová

108 144 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 26 dny
Plocha pozemku 531 m²
Plocha zastavěná 96 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 235 m²
Patro 1.
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 4696
Plocha celková 531 m²
Plocha užitná 270 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Rekreační chata v srdci Javorníků – luxusní útočiště na Kohútce, Lokalita, která nemá konkurenci.

Hledáte dokonalé místo pro relaxaci, sportovní vyžití a investici do budoucnosti? Nabízíme k prodeji výjimečnou rekreační chatu situovanou přímo u oblíbeného rekreačního střediska Kohútka, které se nachází na vrcholu Javorníků s nadmořskou výškou 912,9m. Toto jedinečné místo je ideálním místem pro ty, kteří touží po klidu, přírodě a přitom výborné dostupnosti do oblíbených turistických a lyžařských oblastí.

Kohútka se pyšní jednou z nejatraktivnějších lokalit na Česko - Slovenském pomezí a je ideálním místem pro milovníky hor. Přístup k vrcholu je možný jak ze Slovenské strany přes Lazy pod Makytou, tak i z moravské strany přes Nový Hrozenkov. To zajišťuje pohodlnou dostupnost pro návštěvníky z obou stran hranice, ať už přijíždějí za sportem, odpočinkem nebo přírodou.

První patro slouží jako společenské centrum, prostorný obývací pokoj s jídelním koutem tvoří srdce chaty. Atmosféru doplňují kachlová kamna, která poskytují teplo, pohodu a dominantní estetický prvek. Jídelní prostor navazuje na plně vybavenou kuchyň, v tomto patře je i vstupní hala, koupelna a samostatné WC.
V druhém patře chaty se nacházejí čtyři neprůchozí dvoulůžkové pokoje, z nichž každý je vybaven vestavěnými skříněmi. Toto patro nabízí dvě samostatné koupelny s toaletou.

Přízemí domu je skutečnou perlou. Kompletní wellness, včetně vířivky BALBOA, sauny, odpočinkové části a sprchy vše doplněné o atmosféru hvězdného nebe. Vinný sklípek je ideální pro uskladnění oblíbených vín a posezení při degustaci.

Rekreační chata s celkovou užitnou plochou přes 270 m² je plně zařízená a nabízí veškerý komfort pro rekreaci i bydlení. Chata je vytápěna podlahovým elektrickým topením, které zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a můžete také využít kachlová kamna, která prostory rychle vyhřejí a dodají příjemnou atmosféru. Odpadní vody jsou svedeny do septiku, krytina střechy z kvalitního Drdlíkova šindelu, chrání tak před nepříznivými povětrnostními vlivy, ale také přispívá k jejímu tradičnímu vzhledu, který dokonale zapadá do okolní krajiny. Prostorné venkovní terasy nabízejí ideální prostor pro venkovní posezení až pro 10 a více osob.

Tato luxusní srubová chata s dostupností po asfaltové cestě, která zaručuje snadný přístup po celý rok je nejen ideálním místem pro odpočinek, ale také skvělou investiční příležitostí. Díky své výjimečné lokalitě a kompletnímu vnitřnímu vybavení je ideální k pronájmu turistům, kteří hledají ubytování v této oblasti nejen v zimě, ale také v létě, kdy se stává rájem pro turisty a milovníky přírody. Tato kombinace zajišťuje vysokou obsazenost chaty během celého roku, znamená tak stabilní a atraktivní výnos z investice.

Tato chata v srdci hor je více než jen místo k pobytu – je to životní styl, který vám umožní uniknout od každodenního shonu. Nechte se okouzlit jedinečnou atmosférou a nádhernými výhledy, které tato chata nabízí.

BO! spolu tvoříme příběhy ..

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Palochová
Iveta Palochová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Palochová
Iveta Palochová
Telefon zobrazit telefon