Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Matouch

5 301 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Datum vložení 1. července 2024
Plocha pozemku 34 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 31 m²
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 393056
Plocha celková 34 m²
Plocha zastavěná 33 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji udržovanou dřevěnou chatu ze 70. let, která se nachází v malebné chatové osadě Jitřenka nedaleko Žloukovic. Tato chata stojí na klidném místě obklopeném dalšími rekreačními objekty a je ideální volbou pro ty, kdo hledají útočiště od ruchu města v srdci přírody.

Chata je vybavena vlastní vrtanou studnou (hloubka 13 m, průměr 15 cm), což zajišťuje dostatečný přísun kvalitní pitné vody. Do chaty je zavedena elektřina. V interiéru chaty naleznete sprchový kout, což je velkou výhodou pro pohodlné ubytování. Záchod je suchý a stojí mimo chatu.

Chata je umístěna v chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, což přináší mnoho příležitostí k procházkám, turistice a objevování krás tohoto regionu. Pozemek přímo pod chatou o rozloze 34 m² je ve vlastnictví prodávajícího, zatímco okolní rozsáhlý lesní pozemek je ve společném vlastnictví 16 lidí a státu (2/16). Reálná velikost využívaného pozemku kolem chaty činí přibližně 300 m², což poskytuje dostatek prostoru pro venkovní aktivity a odpočinek. Tato plocha může být případně trochu rozšířena podle potřeb nového majitele.

Lokalita osady Jitřenka nabízí nejen klid a soukromí, ale také komunitní atmosféru sousedních chat, které sdílejí krásné prostředí tohoto údolí. Křivoklátsko je známé svou bohatou přírodou, chráněnými územími a mnoha příležitostmi k outdoorovým aktivitám, což z této chaty činí ideální základnu pro milovníky přírody.

Tato dřevěná chata ve Žloukovicích u Nižboru je skvělou investicí do rekreačního objektu v jedinečném prostředí. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Přijďte se přesvědčit sami o kouzlu tohoto místa a jeho přínosech pro relaxaci a útěk od každodenního shonu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Matouch
David Matouch
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Matouch
David Matouch
Telefon zobrazit telefon