Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena v kanceláři
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hašová Ivona

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 129701
Plocha celková 77 m²
Plocha užitná 77 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 401 m²
Plocha zastavěná 48 m²
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha obytná 48 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exklusivně vám nabízíme prodej chaty v Kunčicích pod Ondřejníkem. Tato útulná chata se nachází v malebné lokalitě s výhledem na Skalku a Ondřejník. Chatu obkopují rozhlehlé louky a lesy, což poskytuje ideální prostředí pro odpočinek a rekreační aktivity. Navíc je v blízkosti vlakového a autobusového nádraží, což zajišťuje skvělou dostupnost. Nedaleké Relaxační a regenerační centrum Lara Wellness, pivovar Ogar a restaurace Skalka nabízí i spoustu možností rekreace. Frýdek - Místek je vzdálen asi 15 minut, Ostrava 30 minut autem.

Kunčice pod Ondřejníkem jsou půvabná obec nacházející se v předhůří Beskyd, mezi horami Ondřejník a Velká a Malá Stolová. Tato obec se může pochlubit bohatou historií sahající minimálně do 14. století. Díky své strategické poloze, příznivým klimatickým podmínkám, nádherné přírodě a železničnímu spojení s Ostravou, se Kunčice na konci 19. století staly oblíbeným cílem turistů a rekreantů. Okouzlující příroda a okolní hory, které jsou opředené mnoha legendami, přitahují návštěvníky dodnes.

Samotná chata s krytou verandou vás uvítá svou autentičností a kouzlem minulých dob. Při vstupu vás čeká dobová přístavba, určena pro posezení s přáteli nebo rodinou. K dispozici je i útulná kuchyně se základním vybavením. V obyvacím pokoji naleznete spoustu úložného prostoru a malý jídelní stůl. V obou ložnicích se nachází dvě poschoďové postele zajišťující dostatek prostoru na spaní. Chata nabízí i základní sociální zařízení ve formě samostatného WC a umyvadla. Prostorný sklep pak nabízí dostatek prostoru pro uložení dřeva a příslušenství pro práci na zahradě.

Chata je celopodsklepená, samostatně stojící, obdélníkového půdorysu s jedním nadzemním podlažím a půdou pod sedlovou střechou. Střešní krytina je plechová, obvodové stěny dřevěné, oboustranně obité, okna i dveře jsou dřevěné, základy chaty betonové, žlaby a svody plechové. Stropy s rovným podhledem, podlahy z palubek. Elektroinstalace 230/400 V, voda připojena z potoka, žumpa, venkovní schody, zpevněné plochy a oplocení včetně plotových vrátek.

Svažitý pozemek kolem chaty je menší, snadný na údržbu s dostatkem prostoru pro venkovní posezení. Přístup k pozemku vede po nezpevněné cestě, která je v letních měsících bezproblémová. V zimním období je možné zaparkovat u nádraží a pohodlně se k chatě projít pěšky.

Pro více informací kontaktujte makléře, doporučujeme prohlídku. S financováním rádi pomůžeme.. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hašová Ivona
Hašová Ivona
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hašová Ivona
Hašová Ivona
Telefon zobrazit telefon