Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

995 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Marek Izera

4 366 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Špatný
Plocha užitná 41 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 12110
Plocha celková 1 928 m²
Plocha zastavěná 25 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 21 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji přízemní rekreační objekt na adrese Ulice Dobrovského č. p. 1953 v části obce Hranice I-Město ležící na pozemku o celkové ploše 1 928 m2. Objekt je zkolaudovaný jako víceúčelový hospodářský objekt. Jedná se o přízemní podsklepenou cihlovou stavbu umístěnou samostatně v zahradě. Na pozemku je další přízemní zděný objekt, tento objekt je bez čísla popisného. Tyto objekty jsou zapsány v katastru nemovitostí a jsou obklopeny zahradou, která nabízí ideální prostředí pro odpočinek a relaxaci.

Dále se na pozemku nachází stavba další kůlny a skleníku, tyto objekty nejsou spjaty se zemí a nejsou tedy zapsány. Objekt je vybaven přívodem elektřiny 230 V a na pozemku se nachází vlastní studna, což je obrovská výhoda. Kanalizace je svedena do jímky.

Část pozemku spadá podle Územního plánu do části s využitím jako OV s možností výstavby třeba i infrastrukturních staveb. Větší část pozemku má využití jako zahrada s možností výstavby rekreačních zahradních staveb. Pozemek lze rozdělit na menší pozemky a vytvořit například zahrádkářkou kolonii. Navzdory momentálnímu technickému stavu je potenciál tohoto pozemku velice zajímavý.

Přestože pozemek sousedí jak s pozemky v soukromém vlastnictví, tak i s pozemky ve vlastnictví města, na pozemek není přístup. Nový majitel si bude muset zajistit přístup po dohodě se sousedy přes jejich pozemek nebo si přístup zajistit soudní cestou.

Pokud hledáte místo, kde se můžete stáhnout do klidu a zároveň si ponechat možnost vlastní kreativity a využití, neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Marek Izera
Mgr. Marek Izera
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Marek Izera
Mgr. Marek Izera
zobrazit telefon