Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 450 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Václav Adamčík

10 390 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 390906
Plocha celková 385 m²
Plocha zastavěná 51 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Ochrany omezení CHKO
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 385 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 85 m²

Popis nemovitosti

Hledáte místo, kde si můžete odpočinout od městského shonu a načerpat novou energii? Tato nádherná chata, obklopená přírodní krásou, je přesně to, co potřebujete!

Jedná se o nádherné místo v srdci Beskyd, které si hned zamilujete.

Nabízím Vám k prodeji rekreační chatu v obci Lubno. Najdete zde klid a pohodu. Jedná se o klidné místo zcela mimo turistických stezek a davů turistů. A Pokud jste sami zapálení turisté, tak se dostanete na hlavní turistickou značku na Lysou horu za 5 minut přes dvě louky.

Konstrukčně se jedná o smíšenou stavbu se zděným suterénem, přízemí a podkroví je dřevostavba.

Chata je celo-podsklepená. V suterénu se nachází původní garáž, nyní dílna s technickým zázemím (zde je umístěno čerpadlo na vodu ze studny a police pro uskladnění drobného nářadí), a další dvě místnosti. Aktuální majitelé suterén využívali jako další jednotku s kuchyňským zázemím a obývákem s ložnicí

V přízemí chaty je prostorný obývací pokoj s rozkládací sedačkou, který propojuje kuchyň a jídelní kout. Jsou zde umístěny kamna, která pohodlně a rychle vytopí celou chatu i do horních podlaží přes chytré průduchy. Hlavní dominantou je nicméně krásný velký krb, který můžete také použít pro vytápěná chaty. Kuchyň je útulná a stejně jako celá chata velmi vkusně zařízena. V přízemí se dále nachází krásná lodžie se vstupem s obývací částí. V přízemí je dále zádveří, koupelna s vanou a toaletou.

Po schodišti v předsíni se dostanete do patra, kde jsou dvě samostatné ložnice. Jedna s výhledem do zahrady, druhá s balkonem na les.

Další nadzemní podlaží – podkroví – do kterého se dostanete průlezem po žebříku, má nižší podchozí výšku (cca 150 cm). Ale neznám děti, které by tam nechtěli spát. Je zde i dostatek dalšího úložného prostoru.

Nemovitost je napojena na elektrickou rozvodnou síť, voda je do chaty přivedena pomocí čerpadla ze studny, odpady svedeny do jímky. Vytápění je zajištěno kamny v přízemí. Zdrojem teplé vody je elektrický bojler. Je možné připojení na společné sousedské Wi-Fi. Chata se prodává včetně vnitřního vybavení.

Jako bonus je pět minut chůze od chaty se nachází i přírodní studánka s pitnou vodou.

Na pozemku se dále nachází malá kůlna na uskladnění zahradního vybavení. Na zahradě je také posezení s ohništěm. Na udržované travnaté zahradě jsou vzrostlé stromy, keře a okrasné květiny.

Parkování je pohodlné přímo u chaty. Asfaltová a zpevněná komunikace vede až k chatě. Příjezd je po obecní komunikaci.

Tato chata se nachází na klidném místě, daleko od turistického ruchu, což zaručuje naprostý klid. Oplocená zahrada s výsadbou po obvodu dává uživatelům chaty maximální soukromí. Zároveň je však v dobrém dojezdu z okolních měst. Místo je také výborným výchozím bodem do další částí Beskyd jakou jsou Čeladná, Malenovice, Ostravice, a Kunčice pod Ondřejníkem.

Nepromeškejte příležitost vlastnit tento klenot v srdci přírody! Bližší informace Vám rád sdělím na prohlídce osobně. Zavolejte mi ještě dnes a naplánujte si prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon