Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Lenka Muselová

16 879 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Plocha celková 1 174 m²
Plocha zastavěná 141 m²
ID nemovitosti 1723
Plocha pozemku 1 174 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 141 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rekreační objekt - chalupu v klidné části obce Želnava, na Šumavě v blízkosti lipenské přehrady. Dům je postaven na velkorysém pozemku o rozloze 1.174 m² a nabízí ideální možnost klidného odpočinku na okraji vesnice v nádherné šumavské přírodě.

Chalupa je v rekonstrukci, dokončená část poskytuje byt 2+1 s obytnou plochou 55 m². Je zde kuchyně (15 m²) s novou kuchyňskou linkou, obývací pokoj (25 m²) s krbovou vložkou s tepelným výměníkem, velká koupelna (15 m²) se sprchovým koutem, toaletou a přípravou na vanu. Chodba o rozměru 6 m² poskytuje i praktický úložný prostor. Přízemní dům s půdou nabízí prostor pro rozšíření obytné části o další pokoje s příslušenstvím, kdy v půdním prostoru o rozloze cca 50 m² mohou vzniknout 2 další ložnice a malá koupelna či WC.

Dům je vytápěn pomocí krbové vložky s výměníkem s vývodem i na půdu, je zde ovšem možnost přidat i další zdroj vytápění - kotel na tuhá paliva či elektrický kotel, plyn zde zaveden není. Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu a odpad je řešen septikem s přepadem, který bude vyžadovat celkovou revizi.

Dům prochází od roku 2022 rekonstrukcí, v rámci které byly udělány nové rozvody elektřiny, vody, topení i odpadu, nové podlahy (betonové s dlažbou), byly opravené stropy (dřevěné a izolované vatou), vyměněna okna (plastová s izolačním dvojsklem) a vstupní dveře (plast). Dále byl také nově vyvložkován komín, pořízena krbová vložka s výměníkem, byly udělány nové rozvody topení a osazena topná tělesa.

Dům je okamžitě obyvatelný, ale vyžaduje dokončení započatých rekonstrukčních prací (nová střecha, sádrokartony v koupelně, septik...).

V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Muselová
Mgr. Lenka Muselová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Muselová
Mgr. Lenka Muselová
Telefon zobrazit telefon