Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zdeněk Šupina

25 403 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 24 dny
Plocha pozemku 2 200 m²
Plocha zastavěná 300 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 200 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 396282
Plocha celková 2 200 m²
Plocha užitná 151 m²

Popis nemovitosti

Představuji vám ke koupi původní chalupu z meziválečného období v obci Kunčice u Starého Města. Tato cihlová stavba s kamennými základy o zastavěné ploše 300 m² nabízí částečně podsklepení a dvě obytná podlaží s celkovou užitnou plochou přibližně 151 m². Chalupa je situována na prostorném pozemku o výměře 1900 m² s krásným výhledem na celé údolí a vzrostlou ovocnou zahradou, která poskytuje naprosté soukromí. K chalupě přiléhá dřevěná stodola o rozloze 33 m² a kůlna za domem o výměře 29 m².

V prvním nadzemním podlaží (1.NP) se nachází vstupní veranda, chodba, kuchyně, obývací pokoj, technická místnost (špajz), koupelna s WC a schodiště do druhého nadzemního podlaží (2.NP). Z chodby je také vstup do kůlny, odkud lze vyjít přímo na zahradu. Ve 2.NP je k dispozici ložnice s úložnými prostory a dva novější pokoje. Skrze schodiště lze vystoupat do prostoru bývalé sýpky, která nabízí další možnosti využití.

Chalupa je vytápěná kamny na tuhá paliva, která jsou umístěna v každém obytném pokoji. Pro ohřev vody slouží akumulační bojler v koupelně. Voda je do chalupy přiváděna samospádem z nedalekého pramene, který je společný pro tři domy, a odpady jsou svedeny do jímky s přepadem. Okna i interiérové dveře jsou dřevěná, přičemž v roce 2000 proběhla modernizace fasády a v roce 2002 byla vyměněna střešní krytina za novou plechovou.

Chalupa je situována v atraktivní lokalitě v blízkosti moderního lyžařského areálu na úpatí Králického Sněžníku. Milovníci zimních sportů si přijdou na své, a to nejen na sjezdovkách, ale i na běžkařských tratích, které vedou od vrcholu lanovky směrem na Králický Sněžník, Paprsek či Staré Město. Kunčice jsou ideálním místem pro vaši rodinnou dovolenou s možností aktivního odpočinku v letním i zimním období.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Šupina
Zdeněk Šupina
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Šupina
Zdeněk Šupina
Telefon zobrazit telefon