Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Marta Trojáčková

19 508 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 85 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 12
Plocha celková 273 m²
Plocha užitná 85 m²
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 16 dny
Plocha pozemku 958 m²
Plocha zastavěná 273 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout chalupu v srdci Valašska v obci Rožnov pod Radhoštěm, v k.ú Tylovice, část zvaná Na Rysové . Nemovitost je umístěna na polosamotě obklopená lesy, ale zároveň dostupná do centra města autem do 10 min. Jedná se o chalupu s č.e z 20-tých let, která je postavená na smíšených základech a umístěná ve svahu. Základní část je srubová dřevěná, vnitřní omítky jsou vápenné. Přístavba je z kamene a betonu. Střešní krytina jsou tašky a plechové šablony. Chalupa je z větší části řešena, jako roubenka a je vedena, jako rodinná rekreace. Objekt byl do současného stavu realizován přístavbou v roce 1981 a to k původní části a v roce 2006 došlo k rekonstrukci koupelny a kuchyně včetně změny dispozice oproti původnímu stavu.

V přízemí se nachází velká veranda ( 15,8 m2), dále kuchyně propojená s obývacím pokojem, kde je součástí i funkční krb. Dále je zde chodba ze které se vstupuje do prostorné koupelny, kde je sprchový kout , umyvadlo, WC a elek.bojler. V patře je obytný pokoj přístupný po schodišti, kde je pokoj se dvěma lůžky. Dále je zde prostor, který je využitý , jako další možnost na spaní. Vytápění je elek. přímotopy nebo je možnost přitopit krbem. V chalupě je přivedena elektřina , odpad je sveden do septiku. Studna je vrtaná o hloubce 19 m.

Za chalupou se nachází kamenný sklep, který je v úrovni terénu. Vedle chalupy dřevník. Mezi chalupou a dřevníkem je vydlážděno prostranství určené pro posezení. Plocha je z přírodního kamene. stejně jako terasa z čelní strany nemovitosti.

Nemovitost svým umístěním zajišťuje maximální soukromí a je určena pro relax a odpočinek. Přístup k chalupě je zajištěn částečně po obecní komunikaci a přes soukromé pozemky. Jedná se o asfaltovou komunikaci a posledních 150 m je lesní cesta, která vede až k chalupě. Chalupa je v současné době využívána od jara do podzimu.

Dobrá dostupnost do centra Rožnova pod Radh. (10 min) autem. Chalupa se prodává včetně vybavení. V okolí je krásné prostředí pro vycházky do okolí pro turisty i cyklisty.

Pokud Vás nabízená nemovitost oslovila, tak zavolejte a domluvíme si prohlídku.









Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Marta  Trojáčková
Marta Trojáčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Marta  Trojáčková
Marta Trojáčková
Telefon zobrazit telefon