Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Surovec

16 879 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 110 V, 400 V
ID nemovitosti 628
Plocha celková 4 165 m²
Plocha zastavěná 79 m²
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 4 165 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 150 m²

Popis nemovitosti

Chalupa na prodej jako malovaná, i s půdičkou a úložnými prostory, to je nejnovější nabídka na prodej nemovitosti na Valašsku. V údolí s pohádkovým názvem Skřítkov v Lužné u Vsetína se ukrývá pěkná chalupa s pozemkem plným zeleně o rozloze 4 165 m². Neváhejte a využijte svoji šanci na letní sen!

Chalupa hned při vstupu zaujme "starovalašským" stylem. Interiér je jednotný, a tak záleží na vás, nakolik jej ponecháte netknutý – ať už pro sebe a chvíle strávené na chalupě u lesa, nebo za účelem pronájmu v autenticky vybavených pokojích. Města jako Vsetín či Zlín nejsou daleko (Vsetín 20 min, Zlín cca 40 minut jízdy autem). Všude je nově vymalováno. Dřevěnice nabízí zajímavý potenciál jako investice i k bydlení.

Prostorný obývací pokoj je klenotem nemovitosti. Největší místnost naplňuje přírodní světlo a původní nábytek je velice zachovalý, plně funkční, například tradiční židle s ručně vyřezávanými ornamenty. Nechybí ani kamna, velký stůl a židle s komodou. V suterénu je garáž a sklep.

Chalupa je vhodná i pro početnější rodinu. Voda je ze studny a příjezd po obecní komunikaci. Koupelna a WC jsou plně funkční, ale původní – případná rekonstrukce závisí na novém majiteli. Z obývacího pokoje vedou široké, dřevem obložené schody do útulného podkroví, které je rovněž celé obložené dřevem a určeno zejména k přespání, ale fantazii se meze nekladou. Klidně tady může vzniknout třeba malířský ateliér nebo nahrávací studio.

V kuchyni jsou původní kachlová kamna a zásoba dříví. Kromě kuchyně je zde krásně prosluněná ložnice. Noc tady by se dala vyčíslit v tisících korun již dnes.

Chcete to vidět naživo? Na místě vám vše vysvětlím a ukážu!
Na viděnou v Lužné u Vsetína!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Surovec
Tomáš Surovec
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Surovec
Tomáš Surovec
zobrazit telefon