Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Michal Vlasatý

33 504 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 988 m²
Plocha zastavěná 238 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 210 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 4872
Plocha celková 988 m²
Plocha užitná 230 m²

Popis nemovitosti

Na základě výhradního zastoupení majitele nabízíme k prodeji útulnou chalupu situovanou v malebném prostředí Jeseníků, konkrétně v obci Janov, katastrální území Janov u Krnova, okres Bruntál. Tato prostorná chalupa s kapacitou až 17 osob prošla v roce 2012 rozsáhlou rekonstrukcí a v posledních několika letech další modernizací. Bonusem navíc je to, že se chalupa prodává včetně vybavení a je připravena na okamžité využití.

V přízemí chalupy se nachází stylová kuchyňská linka s jídelnou, prostorný obývací pokoj – společenská místnost s krbovými kachlovými kamny, které jsou napojeny na topnou soustavu s radiátory, prostorná ložnice pro ubytování více osob a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V přízemí je také další samostatné WC s umyvadlem a praktická ukládací místnost.

Podkrovní část chalupy je rozdělena na čtyři místnosti. Najdete zde dvě ložnice, každou s manželskou postelí, pokoj s pěti lůžky, ideální pro skupinu dětí, a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Chalupa je napojena na elektřinu a vodu, odpadní hospodářství je řešeno jímkou s pravidelným vývozem. Za chalupou je vybudovaná terasa s venkovní kuchyní napojednou na vodu, posezením ze dřeva a krásným výhledem do okolí. Terasa je ideální pro relaxaci a rodinné oslavy.

Celý objekt je nabízen s vnitřním vybavením a stojí na pozemcích o rozloze celkem 988 m², který je lemován potokem. Zahrada nabízí úchvatný výhled na okolní louky, lesy, hory a v těsné blízkosti pozemku se nachází druhá největší obora v České republice s názvem Janovská dolina.

Lokalita je vhodná pro celoroční rekreaci. V zimě můžete využít blízká lyžařská střediska a běžkařské trasy, zatímco v letních měsících si zde užijete turistiku, cykloturistiku a houbaření.

Aktuálně je chalupa majiteli využívána nejen k rodinné rekreaci, ale teké ke komerčním účelům za účelem pronájmu, kdy je klienty velmi vyhledávána díky své atmosféře a multifunkčnímu využití.

Pokud máte zájem o více informací nebo byste si rádi chalupu prohlédli osobně, neváhejte nás kontaktovat.

Při kontaktu přes linku BO!reality uvádějte číslo nabídky 4872.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Michal Vlasatý
Mgr. Michal Vlasatý
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Michal Vlasatý
Mgr. Michal Vlasatý
zobrazit telefon