Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Zahrady na prodej v okrese Olomouc v nabídce makléře Antonín Fidler

Antonín Fidler právě teď nabízí 3 pozemků na prodej

Prodej zahrady 945 m² Bělkovice-Lašťany,

K prodeji zahrada v klidné části obce Bělkovice-Lašťany, katastrální území Lašťany. Zahrada je o celkové velikosti 945 m2, nacházející se v blízkosti lesů. přírody a s výhledem na obec. Přístup je zajištěn z obecní nezpevněné komunikace. Pozemek je vhodný k chovu dobytka a pěstování plodin. Více informací u makléře.

Prodej zahrady 945 m² Bělkovice-Lašťany,

K prodeji zahrada v klidné části obce Bělkovice-Lašťany, katastrální území Lašťany. Zahrada je o celkové velikosti 944 m2, nacházející se v blízkosti lesů. přírody a s výhledem na obec. Přístup je zajištěn z obecní nezpevněné komunikace. Pozemek je vhodný k chovu dobytka a pěstování plodin. Více informací u makléře.

Prodej zahrady 1 889 m² Bělkovice-Lašťany,

K prodeji zahrada v klidné části obce Bělkovice-Lašťany, katastrální území Lašťany. Zahrada je o celkové velikosti 1 889 m2, nacházející se v blízkosti lesů. přírody a s výhledem na obec. Přístup je zajištěn z obecní nezpevněné komunikace. Pozemek je vhodný k chovu dobytka a pěstování plodin. Pozemek lze rozdělit na menší části nebo si přikoupit dalších 1889 m2. Více informac

Pozemky dle oblasti

Pozemky dle obce

Pozemky na prodej

Pozemky dle operace

Pozemky dle okresu