Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 900 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Robin Konopka

16 540 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
ID nemovitosti 1286
Plocha pozemku 995 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení před 29 dny
Plocha užitná 995 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 995 m²

Popis nemovitosti

Míst ke svatbě vysněného bydlení ubývá a v dnešní době je složité sehnat ideální stavební parcelu. Jestliže jste ale místo ke splnění snu u dokonalém bydlení ještě nenašli, možná vás zaujme tato příležitost. Nacházíme se v obci Vršovice u Opavy, na samém vrcholu vesnice, kde nádherný výhled, těsná blízkost přírody a zároveň dobrá dostupnost do města, jsou ty tři nejdokonalejší vlastnosti pozemku.
Jedná se o stavební parcelu, kde je možné koupit buď menší část se stavební plochou okolo 640 m2, nebo spojit obě části a mít cca 1280 m2 a taky maximální soukromí, celou plochu k výstavbě exkluzivně jen pro sebe. K této parcele je nutné koupit také přístupový pozemek, jež je napojený k asfaltové komunikaci, vedoucí k tomuto nádhernému místu. V tomto inzerátu nabízíme polovinu prodávaných parcel o rozloze cca 995 m2. Orientační rozdělení pozemku naleznete v galerii, ovšem není závazné a je možné po diskuzi s rozdělením hýbat. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Robin Konopka
Robin Konopka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Robin Konopka
Robin Konopka
Telefon zobrazit telefon